Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ > ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΛΑΓΟΥΣ!!!

Το «Δουβλίνο 3» προβληματίζει τον Δένδια > ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ > ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΛΑΓΟΥΣ!!! ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 


«Το Δουβλίνο 3, του οποίου η διαπραγμάτευση προβλέπεται να κλείσει μέχρι τέλος του έτους, διαμορφώνεται επί τα χείρω σε σχέση με το Δουβλίνο 2, καθώς διατηρεί αναλλοίωτο το στοιχείο ευθύνης για τη χώρα πρώτης εισδοχής λαθρομεταναστών και το οποίο δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Δένδιας. Μάλιστα ο ίδιος εκτίμησε ότι «δεν είναι καλά τα πράγματα για τη χώρα μας. Υπάρχει πρόβλημα. Το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα, κάτι που να ικανοποιεί τις ελληνικές θέσεις.


Για το θέμα αυτό έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει τη διάθεση να μας βοηθήσει. Όμως δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες».

Ο υπουργός απηύθυνε «θερμή παράκληση, και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προς όλα τα κόμματα που έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν στο Ευρωκοινοβούλιο να βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μπλοκ κατά του Δουβλίνου 3».
Υπενθυμίζεται πως το βασικό πρόβλημα για την Ελλάδα, αλλά και για όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, είναι η πρόβλεψη του ευρωπαϊκού κανονισμού για την ευθύνη της χώρας μέσω της οποίας εισέρχονται οι μετανάστες στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως αν οι παράνομοι μετανάστες συλληφθούν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, οι εκεί αρχές θα πρέπει να τους στείλουν στη χώρα από την οποία εισήλθαν στη Γηραιά Ήπειρο.


   πηγή

1 σχόλιο:

  1. Προδότες εβραιόδουλοι πολιτικοί. Ξεφτυλισμένοι, απάτριδες θάρθει το τέλος σας σύντομα. Το ακονισμένο σπαθί της Θείας Νεμέσεως θα ανεμίσει πάνω από τα κεφάλια σας. " Τα Ελληνικά Τελώνεια περιπολούν στο διάστημα γύρω από την Γή περιμένοντας την κατάλληλη ώρα για την Αποκάλυψή τους" Νικίτας Χρουστσώφ... Πρόεδρος ΕΕΣΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή