Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Εσύ είσαι έτοιμος για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκινάει σε λίγες μέρες ?ΜΕΡΟΣ 1ο

Μια ματιά στα ξένα ειδησιογραφικά δίκτυα και θα καταλάβει κάποιος πως οι μέρες που μετράει ο κόσμος μας, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον, μέχρι την έναρξη του 3ο Παγκοσμίου Πολέμου είναι ελάχιστες !

Από χθες μάλιστα έχουμε και μια ενδεικτική ημερομηνία από το στόμα του πλέον αρμοδίου, του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα το πολύ μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου να έχει λάβει σαφή θέση και να έχει δόση εντολή για την έναρξη του πολέμου κατά του Ιράν μέχρι την ημερομηνία αυτή (σχετικό θέμα ΕΔΩ).
Με δεδομένο ότι μια τέτοια κίνηση λογικά θα πρέπει να εμπεριέχει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν δραματικά ! Στο Ισραήλ μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να υπολογίζουν...
την επόμενη ημέρα του χτυπήματος (σχετικό θέμα ΕΔΩ).


Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις από την άλλη με κινήσεις που θυμίζουν εποχή ψυχρού πολέμου ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι ακόμα πιο επιβλητικές υπενθυμίζουν στης ΗΠΑ την υπεροχή τους σε μερικούς τομείς που είναι ικανοί να επιφέρουν τρομακτικά χτυπήματα στον αντίπαλο. Για παράδειγμα το πυρηνικό υποβρύχιο 971 Akula που επί ένα μήνα περιπολούσε ανοιχτά του κόλπου του Μεξικό στις ακτές τις Καλιφόρνια χωρίς καν να το αντιληφθούν τα προηγμένα συστήματα του NATO τις θεωρητικά θωρακισμένης περιοχής.

Είναι η δεύτερη φορά σημειωτέων από το 2009 που ένα ρωσικό υποβρύχιο περιπολούσε τόσο κοντά στις αμερικανικές ακτές και όπως αναφέρουν τα ίδια τα αμερικανικά ΜΜΕ "Τη σοβαρότητα του μη εντοπισμού από την αμερικανική ανθυποβρυχιακή άμυνα του υποβρυχίου την καταλαβαίνουμε μόνο αν υπολογίσουμε ότι αρκούν 10 παρόμοια υποβρύχια, για να κονιορτοποιήσουν κυριολεκτικά την Δυτική και την Ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, και ότι θα έχει απομείνει από τις ΗΠΑ θα είναι πλέον ανίσχυρο για να αντιδράσει σε περίπτωση ενός 3ου Π.Π.".

Συνάμα αποκαλύφθηκε στον αμερικανικό Τύπο ότι τα ρωσικά θηριώδη "έχουν την δυνατότητα να φέρουν έως και 40 τόνους Πυρηνικά" στρατηγικά βομβαρδιστικά Τu-95 με βλήματα cruise διείσδυσαν στον αμερικανικό εναέριο χώρο στην Αλάσκα και στην Καλιφόρνια (!) τον Ιούνιο και τον Ιούλιο! Η αεράμυνα των ΗΠΑ τέθηκε σε συναγερμό, καθώς ήταν η πρώτη φορά από την εποχή του "ψυχρού πολέμου" που έγινε τέτοια μαζική διείσδυση.

Αλλά και το σημαντικότερο πλήγμα στο Αμερικανικό γόητρο που ήταν, στην εθνική εορτή της 4ης Ιουλίου, εμφανίστηκε στη Δυτική Ακτή ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό το οποίο παραβίασε τον εναέριο χώρο και ανάγκασε αμερικάνικά μαχητικά να το αναχαιτίσουν !

ΜΕΡΟΣ 2ο


Τελικά τα γεγονότα ίσος τρέχουν πιο γρήγορα και απ’ όσο περιμένει ακόμα και κάποιος διαβασμένος (όσο γίνεται) …

Σήμερα ουσιαστικά… στις 16 Αυγούστου ο ΟΗΕ με μια απόφαση που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Γαλλίας Ζεράν Αρό "ανακαλεί τους παρατηρητές από την Συρία".

Αυτό με απλά λόγια θα πει πως ότι ήταν να γίνει έγινε …

Ότι συμπέρασμα ήταν να βγει βγήκε… Η παρτίδα πια περνάει σε νέα φάση.

Στην Αμερική η FEMA "Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης" έχει επιδοθεί τους τελευταίους μήνες σε ένα Ράλι ενημέρωσης των πολιτών για την αντιμετώπιση "Καταστροφών".

Μάλιστα έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα http://www.ready.gov./ για την ενημέρωση και κατάρτιση τους αλλά και ειδικό λογαριασμό στο You Tube, πολλά σποτάκια της μάλιστα προβάλλονται και από τα ΜΜΕ.

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν την FEMA είναι τα μόνα που πραγματικά γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι πραγματικά περιμένουμε.

Δείτε ΕΔΩ μερικά από τα σποτάκια που έχουν φτιάξει και δες και εσύ πως μπορείς να ετοιμάσεις ένα βασικό ΚΙΤ καταστροφών ΕΔΩ και παρακολουθήστε το βίντεο δεξιά.

Η FEMA διοργάνωσε ένα συμπόσιο για την Εθνική ετοιμότητα, που πραγματοποιήθηκε στις και 7 - 8 Αυγούστου περιοχή Ουάσιγκτον. Το συμπόσιο περιλάμβανε τα ενδιαφερόμενα μέρη σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα της διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, συζητώντας τους τρόπους για να αυξήσουν την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης με τρόπο που να δημιουργεί ανθεκτικότητα της κοινότητας. Δείτε τα σχετικά βίντεο ΕΔΩ.

Μετά από αυτά θα καταλάβατε προφανώς πως στις ΗΠΑ απλά προετοιμάζονται για κάτι … Τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι …?

Η αρκούδα που νιώθει την καυτή ανάσα των Ισλαμιστών μισθοφόρων και ανταρτών στην πλάτη της "Καύκασο" λίγο καιρό πριν είχε αφήσει μέσω της εφημερίδας Pravda που είναι κατά κάποιο τρόπο όργανο της κυβέρνησης της Ρωσίας το άρθρο "Εφιαλτικό σενάριο για την Αμερική".
Το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι μα καλά η Αμερική φοβάται τόσο πολύ την Ρωσία …? Όχι φυσικά είναι η απάντηση αλλά μην ξεχνάτε πως η ίδια η Αμερική θέλει την κάθετη μείωση του πληθυσμού της γης ! θυμηθείτε το βίντεο του Bill Gates που αναφέρει καθαρά ότι ο πληθυσμός της γης θα πρέπει να μειωθεί κατά 90% ! από τον σημερινό αριθμό … δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

Όπως και μπορείτε να θυμηθείτε τις γνωστές πλέον Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας που ουσιαστικά λένε το ίδιο με τον Bill Gates.


Φυσικά και όλα αυτά δεν είναι τυχαία αφού Κλιμάκιο της CIA ερευνά προφητείες και από την Ελλάδα, αλλά και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη αναφέρονται οι 12 φυλές του Ισραήλ (όπου Ισραήλ ο τότε γνωστός κόσμος) εκ των οποίων θα σωθούν 12.000 άνθρωποι δηλαδή 144.000 στο σύνολο επί γης ! Μάλιστα στις δύο φορές που αναφέρονται οι 12 φυλές μέσα στο βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, η πρώτη με την δεύτερη διαφέρουν κατά 3, δηλαδή την δεύτερη φορά αναφέρονται 3 που δεν υπήρχαν την πρώτη, για τις 2 εξηγεί ο ίδιος ο Ιωάννης τον λόγο που έχουν αντικατασταθεί για την μία όμως δεν έχει εξηγηθεί από κανέναν ακόμα Ιστορικό η ερευνητή τι μπορεί να έχει συμβεί, η νέα φυλή αυτή ονομάζεται «Λεβί».

ΜΕΡΟΣ 3ο

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο θέμα της Συρίας θα αντιλαμβανόμασταν πως τις τελευταίες ημέρες η ροή ειδήσεων έχει ελαττωθεί από τα εσωτερικά μέτωπα ενώ τα μεγάλα καθοδηγούμενα ΜΜΕ μεταδίδουν ακριβός ότι έλεγαν και λίγες ημέρες πριν δηλαδή για τα κυβερνητικά στρατεύματα που χτυπούν αμάχους, παιδιά και νοσοκομεία … ακριβός δηλαδή ότι θέλουν τα μεγάλα αφεντικά τους για να τους αποδείξουν ακόμα και τώρα πόσο καλά έχουν μάθει το μάθημα τους και πόσοι πιστοί είναι στο σύστημα.

Η αλήθεια φυσικά είναι πολύ μακριά απ’ όλα αυτά, όπως πάντα εξ άλλου. Η νέα τακτική του Προέδρου Άσαντ να υποστηρίξει και να εξοπλίσει τους αντάρτες του ΡΚΚ, ακριβός με τον ίδιο τρόπο που μέχρι τώρα οι Τούρκοι έκαναν με τους αντάρτες και τους μισθοφόρους κατά της Κυβέρνησης της Συρίας, αντέστρεψε τις ισορροπίες. Οι εχθροπραξίες μεταφέρθηκαν εντός του εδάφους της Τουρκίας με αποτέλεσμα να μετράνε εκατοντάδες νεκρούς στρατιώτες και οι αντάρτες του ΡΚΚ να είναι ένα βήμα πριν την ίδρυση Κουρδικού κράτους "βλέπε ΕΔΩ" & "ΕΔΩ".


Το Κουρδικό κράτος φυσικά είναι καλοδεχούμενο από το Ισραήλ σε αντίθεση με την Τουρκία και τις βλέψεις της για μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία. Βλέψεις που πολύ καλά γνωρίζει η Αμερική και στέλνει μηνύματα ποικιλοτρόπως στην Τουρκία που έχει αναλάβει μια συγκεκριμένη αποστολή να παραμείνει σε αυτή την αποστολή της και μόνο. Ένα από τα μηνύματα που έχει λάβει μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Είναι τουλάχιστον ηλίθιοι όσοι πιστεύουν πως οι Αμερικάνοι θα στηρίξουν εμπράκτως την Τουρκία η όποιον οιοδήποτε όλο "σύμμαχο" εάν βρεθεί στην ανάγκη της πολεμικής της μηχανής, αλλά θα την αφήσει να τα βγάλει μόνη της πέρα με ένα αντίπαλο του βεληνεκούς πχ. της Ρωσίας, εξάλλου το δόγμα των Αμερικανών δεν πρέπει κανένας να ξεχνάει πώς είναι το "διαίρε και βασίλευε". Μπορούμε από τώρα να παρατηρήσουμε πως ακόμα και με το Ισραήλ τώρα που ο κόμπος φτάνει στο χτένι, οι Αμερικανοί προβάλουν δικαιολογίες για την άμεση έναρξη επιχειρήσεων κατά του Ιράν "σχετικό θέμα ΕΔΩ".

Στην άλλη πλευρά τώρα ο Αχμαντινεζάντ λέει σε διάλεξη του σε Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης "Tο γεγονός της ύπαρξης του Ισραήλ αποτελεί προσβολή για την ανθρωπότητα πρέπει να εξαφανιστεί αυτό το κράτος"
Τα ρωσικά αποβατικά μπορεί να αποχώρησαν από την Μεσόγειο "σχετ. ΕΔΩ" αλλά οι εκατοντάδες πεζοναύτες με τα δεκάδες τεθωρακισμένα που αποβίβασαν στο λιμάνι της Ταρτούς έμειναν εκεί.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι πια μη αναστρέψιμα και είναι δεδομένο ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο απ’ όποια πλευρά και να το δεις, ακόμα και ο Τ. Σόρος βλέπει ότι "Κάτι έρχεται… ο Σόρος αγοράζει χρυσό αφού πούλησε όλες τις μετοχές του παντού !". Το ζητούμενο είναι το πόσο μεγάλο θα είναι και ποιες χώρες θα εμπλακούν διότι η πολύ πιθανή εμπλοκή της Ρωσίας θα φέρει χρήση πυρηνικών, με τον πιο πιθανό στόχο αρχικά, την γειτονική μας Τουρκία πέρα των άλλων στόχων που είναι αρκετά μακριά από την γειτονιά μας την οποία η Ρωσία αλλά και η Κίνα θα θελήσει να αποδεκατίσει. Έτσι ίσος δούμε και την προφητεία του Π. Παϊσίου να βγαίνει αληθινή με ολόκληρο το Ευρωπαϊκό κομμάτι της Τουρκίας να περνάει στον έλεγχο της Ρωσίας και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και κάτω από τις πιέσεις της Αμερικής και της Αγγλίας να προσαρτάτε στην Ελλάδα μια και η Τουρκία θα έχει αποσυντεθεί πλήρως.

Το κακό είναι πως ένα πυρηνικό χτύπημα στην Τουρκία αλλά και ο όγκος σε συνδυασμό με την ισχύ των εκρηκτικών που θα πέσουν στην γειτονιά μας, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και γεωλογικές αναταραχές με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τα καταφύγια στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτα και ακόμα πιο πολύ τα πυρηνικά ! Σε πρώτη φάση θα μπορούσαν μόνο να χρησιμοποιηθούν οι σταθμοί του Μετρό και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τι μέτρα θα μπορούσατε να λάβετε σε περίπτωση Πυρηνικού πολέμου στην γειτονία μας.

Ο Θεός να μας ευλογεί και να προστατέψει την Ελλάδα μας και τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται ανά τον κόσμο !


Νυχτοβάτης
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου