Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ... ''ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ''!!!!


 Σχόλιο freedomhellas:Ένας,έστω κι ένας Ελληνόψυχος εισαγγελέας που να τιμάει τους αγώνες και να υπερασπιστεί την τιμή εκείνων που θυσιάστηκαν για μας,δεν υπάρχει;ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΜΠΝΑΝΙΑΣ όπου ο καθένας κίναιδος κάνει ό,τι του καπνίσει να παρέμβει αποφασιστικά και αποτελεσματικά! Να τιμήσει επιτέλους κάποιος θεσμός του υποτιθέμενου κράτους μας την μνήμη των ηρώων και την ένδοξη ιστορία μας,εκτός κι αν με την σιωπή τους αποδέχονται ότι είναι διορισμένα καρατικοδίαιτα παράσσιτα και συναινούν με τα όσα ευτράπελλα διαδραμματίζονται και καταντούν αυτόν τον ιερό τόπο της πατρίδας μας μπουρ@@λο!
Ναι ''κύριοι'' εισαγγελείς,όπως το διαβάσατε και είστε συνένοχοι!Βγείτε στους δρόμους και ρωτήστε τον κοσμάκη να καταλάβετε τί γνώμη έχει για το σινάφι σας!Αποδείξτε επιτέλους ότι κάτι λειτουργεί έστω και αργά σε αυτόν τον τόπο,εκτός κι αν φοβάστε την...Κουμουνδούρου!

Διαβάστε,φρίξτε και στην συνέχεια στείλτε mail ή πάρτε τηλέφωνο στις πιο κάτω διευθύνσεις να διαμαρτυρηθείτε,μήπως επιτέλους ξυπνήσουν έστω κι αναγκαστικά οι σιγούν ιχθύος Εισαγγελικές αρχές...

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος
Κτίριο 16, Γραφείο 204
Πρώην Σχολή Ευελπίδων
101 67 Αθήνα

Τηλ: 210 8222548
Fax: 210 8254211
E-mail: eisag@otenet.gr


Απολαύστε υπόθεση του Έργου που είναι γραμμένο σε Δεκαπεντασύλλαβο, για να ειρωνευτεί τον στίχο των Δημοτικών μας Τραγουδιών: Ο Ήρωας της Ελληνικής Επαναστάσεως, Αθανάσιος Διάκος, ξανάρχεται θαυματουργικά στην ζωή και ζεί στην Αθήνα του 2012 μαζί με την γυναίκα του την Κρουστάλλω. Δουλεύει σε μια ψησταριά (ντροπή, ρε βρωμιάρηδες!) στου Ψυρρή, σουβλίζει όλη μέρα αρνιά και κοτόπουλα και έχει ως υπαλλήλους ντελιβεράδες… Κούρδους Λαθρομετανάστες. Επειδή η Κρουστάλλω είναι όμορφη, ο Αθανάσιος Διάκος την ζηλεύει και με κάθε ευκαιρία την ξυλοφορτώνει όταν γυρίζει σπίτι. Η Κρουστάλλω για να τον εκδικηθεί, τον απατά στην συζυγική κλίνη με τον Κούρδο λαθρομετανάστη παραγιό του, ο κερατάς ο Διάκος κάποτε το μαθαίνει και την σφάζει με τα ίδια του τα χέρια!

Περιττό να πούμε ότι η Λένα Κιτσοπούλου (που προ τριετίας είχε ζητήσει σε συνέντευξή της να πηδιώνται οι Ελληνίδες με μελαμψούς Λάθρο για να… ομορφύνει η Ελληνική Φυλή!!) σκιαγραφεί τον Αθανάσιο Διάκο ως έναν άθλιο Ελληνάρα, σάν έναν homo-malakas που βρίζει χυδαία, ξυλοφορτώνει και τελικά σφαγιάζει την έγκυο (από τον Κούρδο, φυσικά!) σύζυγό του, την Κρουστάλλω!.. Λεφτά δεν υπάρχουν για τον Ελληνικό Στρατό, αλλά υπάρχουν για να καταπολεμάται ο Ελληνικός Ρατσισμός με τέτοια χυδαιότατα Ανθελληνικά έργα που ανεβαίνουν σε πανάκριβες παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών !!!!!!!!!!!!!!!!

  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου