Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Απίστευτη, ρεφορμιστική καταδίκη του ΚΚΕ κατά της δολοφονίας ισλαμιστή στο κέντρο της Αθήνας.

 Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Στάλιν.



Καταρρέει και η τελευταία ελπίδα της παγκόσμιας σοσιαλιστικής επανάστασης μετά και την σημερινή αντιδραστική, ρεφορμιστική και ανιστόρητη ανακοίνωση του ΚΚΕ. Του τελευταίου γνήσιου Σταλινικού κόμματος του πλανήτη.
Είχαν προηγηθεί βεβαίως οι προκλητικές παρελάσεις αφγανοπακιστανών στις γραμμές του ΠΑΜΕ. Δηλαδή οι σφαγείς κομμουνιστών, οι μουτζαχεντίν που σε συνεργασία με την CIA, την USAID και τον Ράμπο III, συγκρούστηκαν με τους Κομμουνιστές και τα ηρωικά Σοβιετικά στρατεύματα ανοίγοντας τον δρόμο στην καπιταλιστική λαίλαπα που κατέληξε στην περεστρόικα και το καθεστώς των Ταλιμπάν.
Η σημερινή, ανιστόρητη ανακοίνωση της ηγεσίας του “Κ”ΚΕ, έρχεται να κόψει τον ομφάλιο λώρο του Περισσού με τους αγώνες του Ρωσικού και Κινεζικού προλεταριάτου ενάντια στην ισλαμική λαίλαπα.
Ας διδαχθούν από τα ξυπόλυτα τάγματα των Κινέζων επαναστατών που έσφαζαν στο γόνατο


τις ορδές των Οϊγούρων (ότι ήταν οι Άρειοι για τον Αδόλφο), μέχρι ο Πρόεδρος Μάο με την βοήθεια του μέγα ηγέτη Στάλιν να τους θερίσουν με την συντονισμένη λαϊκή επίθεση την δεκαετία του ’50.
Διαβάστε την ανακοίνωση του “Κ”ΚΕ: Ευθύνες καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΚΚΕ με αφορμή τη δολοφονία νεαρού Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «παράλληλα με το πογκρόμ που οργανώνει η κυβέρνηση, τον “Ξένιο Δία” τον εφαρμόζουν και συμμορίες φασιστοειδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας, είναι μόνο ένα από τα θύματά τους».

Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να μην ανεχτεί την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών, επισημαίνοντας ότι «αυτοί που την ασκούν επιδιώκουν να κρύψουν τις αιτίες που δημιουργούν τη μετανάστευση, αξιοποιούν το πρόβλημα για να προωθήσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια. Στόχος τους είναι να τσακίσουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού». ΄

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ......ΔΗΛΑΔΗ ..ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ....ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή