Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

O Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής σφαγέας των λαών, ο Μίνωας των καλλιστείων, οι δημόσιες συχνότητες και το τουμπεκί των υπερπατριωτώνΠοιος τους έδωσε το δικαίωμα να ασελγούν πάνω στις δημόσιες συχνότητες; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αφελληνίζουν τον ελληνικό λαό μόνο και μόνο για το χρήμα; Μιλάμε για τους ανεκδιήγητους εγχώριους καναλάρχες οι οποίοι κατά καιρούς σέρνονται πίσω από την κάθε τελευταία λινάτσα τηλεπαρουσιάστρια ενώ την ίδια ώρα παριστάνουν τους μεγαλοπαράγοντες του τόπου. Το «Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή» σφαγέα των λαών προαναγγέλει ο ΑΝΤ1 βάζοντας πλάτη στην προσπάθεια της Τουρκίας να ξεπλύνει το αίμα από τις σφαγές εκατομμυρίων Ελλήνων, Κούρδων, Ποντίων κι όλων των λαών που δοκίμασαν το τούρκικο λεπίδι.Με υπερηφάνεια ο ΑΝΤ1 του Έλληνα πλοιοκτήτη Μίνωα Κυριακού προαναγγέλει το σήριαλ της τούρκικης προπαγάνδας και κανείς Γεωργιάδης, κανείς τζάμπα μάγκας Κασιδιάρης, κανείς Πανίκας Ψωμιάδης (είναι και Πόντιος ο συγκεκριμένος), κανείς Μιχαλολιάκος δεν ανοίγει το στόμα του. Που χάθηκαν όλοι αυτοί οι Ελληνάρες τώρα που ένας καναλάρχης τσαλακώνει με πρωτοφανή τρόπο το δημόσιο αγαθό της άδειας πανελλαδικής εμβέλειας; Ως τώρα παρακολουθούσαμε τις τούρκικες σαπουνόπερες αλλά πλέον το πράγμα χοντραίνει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να σταματήσει το κανάλι του Αμαρουσίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι αυτή η προπαγάνδα εκπορεύεται από την ίδια την κυβέρνηση ενόψει των ανομολόγητων ακόμη σχεδίων για την επόμενη μέρα της Ελλάδας και ειδικότερα για το μοίρασμα του Αιγαίου.

Αναρωτιέται κανείς αν θα βρισκόταν πρόθυμο τουρκικό κανάλι να παρουσιάσει την ιστορία του Κολοκοτρώνη, της Μπουμπουλίνας, του Κανάρη. Είναι προσβολή για όλους τους Έλληνες αυτή η ανερυθρίαστη προπαγάνδα από «ελληνικά» κανάλια που καταχρώνται τους όρους παροχής των δημοσίων συχνοτήτων.
Κι αν δεν παρέμβει ο Σαμαράς να σταματήσει αυτή την ξεφτίλα πρέπει να το κάνει η Δικαιοσύνη.


ANAΓΝΩΣΤΗΣπηγή

1 σχόλιο:

  1. δεν υπάρχουν εγχώριοι καναλάρχες, ξύπνα, είναι μαριονέτες μασώνοι εβραιοσιωνιστές που νομίζουν ότι θα γλυτώσουν από την Θεία Νέμεση.
    Τα τάρταρα τους περιμένουν με "αναμένα τα κάρβουνα", για την τελική και ολική διαγραφή τους από το ανθρώπινο είδος. Δεν είνια άνθρωποι αλλά ερπετικά υποβοηθούμενα από αόρατα "ζόμπι".
    Η τελική αναμέτρηση Δελφών-Σιών άγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή