Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!



"Το καθεστώς του Ασαντ έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει. Η Συρία πρέπει να εκδημοκρατιστεί. Θα προστατευτούν οι Ελληνες και γενικότερα ο χριστιανικός πληθυσμός της περιοχής", δήλωσε προχθές ο Νο2 της συγκυβέρνησης Αβραμόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Λοβέρδου στη βουλή!

Είναι λοιπόν σαφές, πως ο εν λόγω εκλεκτός του διεθνούς σιωνισμού
(υπενθυμίζουμε το ταξίδι - προσκύνημα στους μεγαλοσιωνιστές της American Jewish Commitee στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Απρίλιο) τάσσεται υπέρ της αλλαγής του μετριοπαθούς και φιλοχριστιανικού καθεστώτος Ασάντ με ένα νέο, αιμοσταγές και απάνθρωπο ισλαμικό καθεστώς τύπου Αιγύπτου, Λιβύης κλπ!

Δηλαδή, με λίγα λόγια η προδοτική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ βρίσκεται πλήρως ευθυγραμμισμένη στις θέσεις του Εβραίου Προέδρου Σιμόν Πέρες, ο οποίος δήλωσε πως ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ (!!!) ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ!
Αυτοί ηταν και είναι οι "πατριώτες" της Νδ:
Εβραιόδουλοι, μασωνοκινούμενοι και υποχείρια των αμαρτωλών σιωνιστικών σχεδίων, που αποβλέπουν στην ολοκληρωτική διάλυση των Εθνών - Κρατών και την αντικατάστασή τους με την άμορφη παγκοσμιοποιημένη μάζα, που θα ελέγχουν οι ίδιοι και θα τρομοκρατούν τον κοσμάκη, βάζοντάς τον να διαλέξει ανάμεσα στην σκλαβιά και την πείνα!
  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου