Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Α.Σαμαράς: "Ποια ανακήρυξη ΑΟΖ; Είμαστε απροετοίμαστοι για ανακήρυξη ΑΟΖ"!Σημείωση freedomhellas:Εμπαίζουν με την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού!Για μια φορά ακόμη αποδεικνύεται ότι ένα μάτσο πουλημένοι απατεώνες κυβερνούν αυτόν τον τόπο.Σε προηγούμενή μας ανάρτηση αναφέραμε τους λόγους που οι ξεδιάντροποι δεν ανακηρύσσουν την Ελληνική ΑΟΖ (Διαβάστε εδώ)και ο Σαμαράς κάνει τρίπλες αναιρώντας τα όσα προεκλογικά έχει πει,καλύπτοντας έτσι τους προηγούμενους κυβερνώντες Ααρών Σημιτσί Χαρούν(κατά κόσμον Κ.Σημίτη)και Κάρολο Παπούλια που υπέγραψαν την μείωση της Ελληνικής ΑΟΖ!

Επιβεβαιώνοντας απόλυτα τις πληροφορίες του defencent.gr, o πρωθυπουργός Α.Σαμαράς πριν λίγο από το βήμα της Βουλής κατά την διάρκεια της ανάνγωσης των προγραμματικών δηλώσεων, ουσιαστικά δήλωσε την αναβολή οποιασδήποτε κίνησης προς την πλευρά ανακήρυξης της ΑΟΖ, κάτι που προεκλογικά είχε κάνει "σημαία", μιλώντας για άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ.


Σήμερα μίλησε απλά για "Συστηματική προετοιμασία για την ανακήρυξη μελλοντικά της ΑΟΖ" που σημαίνει ότι αυτή η "προετοιμασία" μπορεί να διαρκέσει .... ποιος ξέρει πόσο! Ίσως όσο και η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια που βέβαια παραμένει "αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας". Που σημαίνει ότι τώρα - κατά τον Α.Σαμαρά - είμαστε απροετοίμαστοι για ανακήρυξη ΑΟΖ

Το defencenet.gr δεν διαφωνεί με τη νυν θέση του Α.Σαμαρά: Δεν είμαστε έτοιμοι για ανακήρυξη ΑΟΖ, δεν έχουμε την απαραίτητη ένοπλη ισχύ, ούτε τις συμμαχίες που θα μας επιτρέψουν να κάνουμε κάτι τέοιο.

Χώρα της οποίας οι πολιτικοί δεν διαθέτουν ούτε καύσιμα για τα μαχητικά της, πόσο μάλλον τα κατάλληλα εργαλεία για την άμυνά της δεν μπορεί απέναντι σε έναν εχθρό που υπερεξοπλίζεται να προβαίνει σε τέτοιες κινήσεις. Όσο και αν "πονάει", αυτή είναι η αλήθεια.

Πρώτα όπλα, μετά ΑΟΖ.

Υπάρχει βέβαια και ο δρόμος του συμβιβασμού και το μοίρασμα της ελληνικής περιουσίας με τον πειρατή της περιοχής, την Τουρκία. Είναι μία επιλογή που έχει προταθεί στον Α.Σαμαρά.

Αυτό που διαφωνούμε κάθετα και για το οποίο "κακίζουμε" τον Α.Σαμαρά είναι ότι είχε "φλομώσει" στο ψέμα (και...) για το θέμα της ΑΟΖ τους Έλληνες πατριώτες (γιατί αυτοί συγκινούνται με το θέμα αυτό) προεκλογικά. Δεν είναι σωστό κ.πρωθυπουργέ να παίζουμε με την ψυχή και τον πόθο των πατριωτών...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου