Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

ΕΙΔΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ! ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΝΤ!

 ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΚΟΠΡΟΥΣ!


Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρωσικό δάνειο των 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, όχι μόνο εγκρίθηκε, αλλά ήδη βρίσκεται στα ταμεία της Κεντρικής Τράπεζας.
Η κυβέρνηση κρατά την εξέλιξη επτασφράγιστο μυστικό, για να μην προκληθούν αντιδράσεις στους κύκλους της τρόϊκα και έτσι, όταν αρχίσουν από βδομάδας οι ουσιαστικές διαβουλεύσεις με την τρόϊκα, αυτές να αφορούν πλέον τα θέμα της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών και όχι τα δημόσια οικονομικά.
Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες, εξηγείται και η στάση του γερμανού Υπουργού Οικονομικών, Σόϊμπλε, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε πει ενώπιον του γερμανικού κοινοβουλίου ότι η Κύπρος απέσυρε την αίτηση της για βοήθεια από το μηχανισμό στήριξης.
Αυτό μάλλον αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, δηλαδή η αναθεώρηση της αίτησης από γενική, για τις τράπεζες και για τα δημοσιονομικά, σε μόνο για τις τράπεζες.
Οικονομικοί παράγοντες και αναλυτές είπαν στο Ποντίκι, ότι το ποσόν του ρωσικού δανείου μπορεί να καλύψει τις δημοσιονομικές ανάγκες και τις ανάγκες αναχρηματοδότησης υφιστάμενων δανείων μέχρι τον Μάρτιο του 2013.ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ; ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ;;;


Σίγουρα...!
   πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου