Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!
Επειδή ως γνωστόν τα εγχώρια παπαγαλάκια παραπληροφορούν και μας λένε πως...για όλα φταίει η ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή), ας δούμε τι γράφει ο Martin Rogers στον αμερικανικό ιστότοπο Yahoo Sports για το θέμα:
"...Μέχρι τότε ήταν πλέον αργά. Οι επικεφαλής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συμβουλεύτηκαν υψηλά στελέχη του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
συμπεριλαμβανομένης και της βοήθειας του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πριν πάρουν την απόφασή τους. Μέρος του λόγου αποκλεισμού, ήταν να τιμωρηθεί η Παπαχρήστου για τις πράξεις της, μα η απόφαση επάρθη επίσης ελπίζοντας να προλάβει έξαρση από αντιρατσιστικές διαμαρτυρίες κατά τους Αγώνες.

Η οικονομική κρίση της Ελλάδας, όπου τα αυστηρά μέτρα λιτότητας έχουν επηρεάσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, έχει αναγκάσει τη χώρα να βασίζεται στην χορηγία πολυεθνικών για να στηρίξει το Ολυμπιακό της πρόγραμμα. Οι επίσημοι φοβήθηκαν πως οι χορηγοί ίσως ξανασκέφτονταν την συνεισφορά τους εάν η Παπαχρήστου παρέμενε στην ομάδα".


Με βάση τα παραπάνω, αποδεικνύεται πως ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι στη ΝΔ - που παριστάνουν τους ψόφιους κοριούς σιωπώντας για το θέμα - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΞΕΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η 23ΧΡΟΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ!

Δηλαδή, ο...Πρωθυπουργός ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΕ στον μειοψηφικό Κουβέλη του 6%!!!
Να τους χαίρεστε εκεί στη Συγγρού τους - ούτε καν! - ελαφροδεξιούληδες...!

  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου