Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!





Οι δήθεν αντιφασίστες αριστεροί καθηγητάδες στα Χανιά Κρήτης,αποφάσισαν κατόπιν εντολή του Υπ.Παραπαιδείας να σπεύσουν προς πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας.Με αφορμή τις δήθεν ρατσιστικές επιθέσεις των Ελλήνων φασιστών,οι....αντιφασίστες υπερ-καθηγητάδες αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες ψευτοπροοδευτικοί ανθέλληνες,κάνουν ''ανάχωμα''στα γεγονότα και στις πράξεις αντίθεσης προς το σύστημα που  προωθεί τους εισβολείς λαθρομετανάστες,μέσω της παιδείας.Επικαλούνται το...διαφορετικό και ότι όλοι είμαστε ίσοι!

   πηγή

Ναί σοφοί καθηγητάδες,είμαστε ίσοι αλλά όπως εσείς μόνοι σας λέτε,είμαστε διαφορετικοί!Επομένως, ο καθένας στον τόπο του,στην χώρα του και στο σπιτάκι του να το υπερασπιστεί από κάθε κακό που απειλέιται η πατρίδα του.


Αλλά εσείς την λέξη ''πατρίδα''δεν την γνωρίζετε,δεν θέλετε να την αποδεχθείτε σαν όρο ενός έθνους γιατί είστε πιόνια του συστήματος,είστε ταγμένοι στην Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων,είστε προδότες του Έθνους!

Κάποτε η Ηθική διαπαιδαγώγηση γράφτηκε με μαύρα γράμματα από τους εχθρούς του Έθνους μας,σήμερα το σύστημα καταδικάζει ακόμη αυτές τις ενέργειες προπαγανδίζοντας δήθεν και καλά ότι,το έθνος των Ελλήνων με τέτοιες ενέργειες διαχωρίζετω και προωθούνταν ο αλληλοσπαραγμός μας.


Ξεχνούν όμως να μας πουν ότι τότε τα ηνία της χώρας τα είχαν πραγματικοί Ελληνόψυχοι,παραβλέπουν να εξηγήσουν στον κοσμάκη τί ήταν ακριβώς αυτή η ηθική διαπαιδαγώγηση,τί ακρβώς λεγόταν τότε.

Σήμερα το ίδιο σύστημα πράττει ακριβώς το ίδιο,αυτό που καταδικάζει,προωθώντας την Ν.Τ.Π.!Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή,ακριβώς εναντίων του Έθνους μας!

Καλούνται οι γονείς των μαθητών,αν ρέει Ελληνικό αίμα στις φλέβες τους να αντισταθούν και να πράξουν τα αυτονόητα!Εκτός κι αν φοβούνται μην τους πει κανείς ότι είναι φασίστες,χρυσαυγίτες κλπ,τότε είναι άξιοι της μοίρας των ανήλικων παιδιών τους,υπεύθυνοι,συνειπεύθυνοι και ανευθυνουπεύθυνοι για τα μελλούμενα δεινά,την εξαφάνιση και εκβαρβαρισμό του Ελληνικού έθνους.


Ξυπνήστε επιτέλους,πιάστε την ζωή από τα μαλιά και χαράξτε το μέλλον που σας ανήκει,μάθετε στα παιδιά σας να είναι Έλληνες,να σκέφτονται Ελληνικά και να τους μάθετε να αγωνίζονται σαν Έλληνες,κάνοντας τα περήφανα για τους γονείς τους!


Μην ξεχνάτε,κάποια στιγμή θα κληθείτε να λογοδοτήσετε στις επερχόμενες γενεές...



   Αμφικτύων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου