Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Πρώην βουλευτές αναζητούν εργασία!

Με το βιογραφικό ανά χείρας, άλλοι αναζητούν δουλειά στο εξωτερικό ενώ άλλοι το ρίχνουν στη… συγγραφή!
Σε αναζήτηση εργασίας βρίσκονται αρκετοί πρώην εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου μια και δεν καταλαμβάνουν πλέον κάποια θέση στα έδρανα.

Σ’ αυτή τη λίστα δεν περιλαμβάνονται όσοι πρώην υπουργοί ή βουλευτές είναι καθηγητές αφού επέστρεψαν στις έδρες τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» αρκετά είναι τα «δυνατά» ονόματα που θα προσπαθήσουν να βρουν μία άλλη εργασία. Ανάμεσά τους οι Θεόδωρος Πάγκαλος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Αντώναρος, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Ρέππας, αλλά και η Κατερίνα Μπατζελή.Οι τρεις πρώτοι έχουν επιλέξει το δρόμο της συγγραφής με τον πρώην αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης να δημιουργεί το «Μαζί τα φάγαμε» ζητώντας μάλιστα από τον κόσμο να συνεισφέρει με δικές του παραστάσεις στη συγγραφή.

Ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας δηλώνει στην εφημερίδα: «Δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι αργόσχολος ή αργόμισθος. Δεν είχα καμία θέση στο Δημόσιο για να επανέλθω, γι’ αυτό άρχισα να γράφω βιβλίο για τη διετία που ήμουν υπουργός». Ταυτόχρονα, προσθέτει: «προσπαθώ να βρω εργασία ως σύμβουλος ή να μετέχω σε think tank στο εξωτερικό».

Ο κ. Αντώναρος ανεβάζει τον πήχη συγγράφοντας παράλληλα δύο βιβλία, ενώ φαίνεται να μην έχει άγχος για να βρει δουλειά, αφού όπως ισχυρίζεται: «πολιτικοί δεν είναι μόνο οι βουλευτές».

Την ίδια ώρα, συνεργάτες της Άννας Διαμαντοπούλου διαψεύδουν ότι προτίθεται να εγκατασταθεί στο εξωτερικό και βεβαιώνουν ότι «ούτε ένας μήνας δεν πέρασε για να ψάξει για εργασία, τώρα συλλογίζεται σκέφτεται, παρακολουθεί τα πράγματα, το έχει ανάγκη».

Τις διαδικασίες ανασύνταξης του ΠΑΣΟΚ αναμένει και ο Δημήτρης Ρέππας ο οποίος επισημαίνει ότι δεν του είναι καθόλου εύκολο να επιστρέψει στον τροχό ως πρώην οδοντίατρος.

«Έχω εξηνταρίσει, έχω αποκοπεί από την οδοντιατρική, πάω τώρα να πάρω σύνταξη» τονίζει ο κ. Ρέππας.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι παραμένει φανατικά στην πολιτική: «Αναμένω τις διαδικασίες ανασύνταξης στο κόμμα για να εμπλακώ και πάλι, για να υπερασπιστούμε τις προοπτικές αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ».

Στους πρώην υπουργούς που έχουν ήδη αποστείλει βιογραφικά συμπεριλαμβάνεται και η Κατερίνα Μπατζελή αναζητώντας κάποια θέση συμβούλου στον ιδιωτικό χώρο. «Εάν όμως ο κ. Σαμαράς μου προτείνει μία θέση στο πλαίσιο της τρικομματικής κυβέρνησης θα πάω χωρίς να ρωτήσω κανέναν…», δηλώνει η πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


   πηγή

Σημείωση freedomhellas:Με τα μούτρα που έχετε,όχι μόνον δεν θα σας πάρουν για δουλειά,ίσα-ίσα θα σας χορτάσουν στις κλωτσιές μόλις σας αντικρύσουν!Αλλά θα 'θελα να 'ξερα,με τέτοια κρίση που δημιουργήσατε,αλήθεια σκέφτεστε να χτυπήσετε πότρες;Μερικοί από εσάς ορθώς το σκέφτονται να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό,αλλά και πάλι η φήμη σας είναι παγκοσμίου επιπέδου και ούτε μαύρος φύλαρχος των μάω-μάω δεν πρόκειται να σας προσλάβει.Όχι φυσικά ότι έχετε ανάγγη εργασίας,άλωστε μαζί τα φάγατε εκατομύρια ευρώ,απλώς θέλετε να ασχολείστε με κάτι.Όλο και κάτι υπάρχει εκεί χαμηλά,ξέρετε που...εκεί πίσω χαμηλά και πίσω σας,είναι γνώριμο μέρος για εσάς.'Αν θέλετε μια συμβουλή,το μόνο επάγγελμα στις μέρες μας που φροντίσατε να έχει μέλλον είναι τα θερμοκήπια.Εκεί να πάτε,να ισιώνετε τα στραβά τα αγκούρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου