Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Χ. Καστανίδη με το σύνθημα: Δεν σας θέλει ο λαός, ελικόπτερο και μπρος!!!



Καστανίδης και Μαγκριώτης, σαν Μαυρογιαλούροι, σε ασκήσεις σοσιαλιστικής γυμναστικής, στα κάγκελα, ενάντια στο "ξεπούλημα" του ΟΛΠ



Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Χ. Καστανίδη
Ομάδα φοιτητών αποδοκίμασε το βράδυ του Σαββάτου τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός είχε πάει να παρακολουθήσει την προβολή κινηματογραφικής ταινίας. Φοιτητές που είχαν δική τους εκδήλωση σε κοντινή απόσταση πληροφορήθηκαν την παρουσία του και εισέβαλαν στην αίθουσα του κινηματογράφου κρατώντας πανό.






«Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερο και μπρος», φώναξαν οι φοιτητές, ενώ πέταξαν και γιαούρτια.
Το περιστατικό καταδίκασαν με δηλώσεις τους ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης και οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και Θεόδωρος Καράογλου.
«Δίνουμε μια μάχη με αυταπάρνηση. Είναι γεγονός πως σε αυτή τη μάχη υπάρχουν πάρα πολλοί που αντιδρούν, που θίγονται από τα οικονομικά μέτρα. Θα συνεχίσουμε, όμως, αυτή την προσπάθεια, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να αντισταθούν στον αγώνα της χώρας και θα ήθελα το φοιτητικό κίνημα να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή με την κριτική του, διότι για τη νέα γενιά γίνεται αυτή η προσπάθεια», τόνισε ο κ. Μαγκριώτης.
Από την πλευρά του ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε ότι είναι αντίθετος με περιστατικά βίας και με την αντίληψη «όλοι είστε ίδιοι», ενώ ο κ. Καράογλου επισήμανε ότι στις δύσκολες ώρες που ζούμε πρέπει να πρυτανεύσει ο διάλογος και ο πολιτικός πολιτισμός και οι πράξεις βίας είναι καταδικαστέες από όποιον και σε όποιον απευθύνονται.


πηγή:infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου