Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ"!


Παρατηρήστε την απίστευτη απάντηση της καταστροφέας της Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου στην ερώτηση των Βουλευτών Λαος Βελόπουλου, Πλεύρη και Ανατολάκη σχετικά με τις δημόσιες προσευχές των Μουσουλμάνων για το Ραμαζάνι (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ).

Στεκόμαστε ιδιαίτερα στο ακόλουθο σημείο:
  Έχουμε και λέμε:
-Σύμφωνα με την τακτική θαμώνα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, δεν πρέπει να μιλάμε για μεγάλο αριθμό ισλαμιστών λαθρεποίκων στην Ελλάδα, γιατί όσοι προσευχήθηκαν ήταν...λίγες εκατοντάδες!

Μιλάμε για...φοβερό και ακλόνητο "επιχείρημα"!!!


-Όποιος διαμαρτύρεται λοιπόν, είναι "ρατσιστής, λαικιστής και ξενόφοβος"!

Καλά,επειδή αυτά μας τα είπαν κι άλλοι κάποτε,συγκεκριμένα ο Ααρών Σημιτσί Χαρούν(κατά κόσμον Κ.Σημίτης),θα σου δώσουμε ακριβώς την ίδια απάντηση:Κυκλοφορείς στο κέντρο και μάλιστα χωρίς συνοδεία;;; Ούτε με συνοδεία δεν περνάς από κει!

-Έχει και συνέχεια όμως: Μας λέει η Αννούλα, πως όλα τα έξοδα ήταν των Μουσουλμάνων. Καλά ως εδώ!
Συνεχίζει όμως να προκαλεί, αναφέροντας πως ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "δεν θα επιβάρυναν τους φορολογούμενους, αφού θα επρόκειτο για μια ενδοκυβερνητική μεταβίβαση χρημάτων λογιστικού χαρακτήρα"!

Τι εννοεί; Μα φυσικά, ότι από ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ θα έβγαζαν λεφτά που προορίζονταν για άλλους σκοπούς και θα τα χρησιμοποιούσαν για τις ισλαμικές προσευχές!!!

 ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!

Έτσι "ασυλοφάγε" Διαμαντοπούλου;  
Παρατηρήστε επίσης, ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ του λαλίστατου Γεωργιάδη από την σχετική ερώτηση: Βλέπετε, ο συγκεκριμένος "υπερδεξιός" τά'χει κάνει εδώ και καιρό...πλακάκια με την ψευτο-Υπουργό, μπας κι αρπάξει κάνα (υπουργικό) κοκαλάκι!

Δεν τον ξεβρακώνουμε λοιπόν εμείς, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ που ρώτησαν ορθά για την ισλαμική πρόκληση της δημόσιας προσευχής, με τον πατριδέμπορα να σιωπά...υπέρ πατρίδος!


    πηγή:Hellas-Orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου