Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!




Αντιαρματικά Ούζι και Καλάσνικοβ βρέθηκαν στην γιάφκα της Θεσσαλονίκης στην οδό υψηλάντου.Ο αριθμός και η πικοιλομορφία των όπλων είναι τέτοιος που,είναι αρκετός να εξοπλίσει μερικές στρατιωτικές διμοιρίες για να ξεκινήσουν αντάρτικο πόλεων.Συγγεκριμένα βρέθηκαν:






                                       
- αντιαρματικές ρουκέτες
- χειροβομβίδες
- αυτόματα στρατιωτικά όπλα ούζι
- ημιαυτόματα πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ
- πιστόλια
- εκατοντάδες σφαίρες διάφορων διαμετρημάτων
- εκρηκτικές ύλες
 - σύνεργα κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών.

Η αντιτρομοκρατική έχει τεθεί σε κόκκινο συναγερμό, αφού εκτιμάται ότι ίσως να μην πρόκειται απλά για παράρτημα διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά ίσως να πρόκειται ακόμη και για την "κεντρική γιάφκα" των εγχώριων τρομοκρατικών οργανώσεων, που ίσως να προμήθευε συγκεκριμένες οργανώσεις με βόμβες.

Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του planet-greece είναι ότι ο νεκρός άνδρας (που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν όντως πρόκειται για κουρδικής καταγωγής) ΔΕΝ ήταν ο ενοικιαστής της γιάφκας.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, θα κάνουν αρκετές ημέρες να επιστρέψουν στα σπίτια τους, αφού το κτήριο, όχι μόνο εγκυμονεί κινδύνους ευστάθειας, αφού από την έκρηξη έχουν πειραχτεί και κολώνες, αλλά κυρίως γιατί η αντιτρομοκρατική θα παραμείνει αρκετές ημέρες έως ότου ολοκληρωθούν πλήρως οι έρευνες.


Το αναφέραμε παλιότερα,ότι η Ελλάδα γέμισε με γιάφκες για αυτόν τον σκοπό και ήρθε η ώρα της δικαίωσής μας.Διαβάστε εδώ και εδώ.

Αμφικτύων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου