Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ "ΝΟΜΟΥΣ": ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ, ΦΕΤΙΧΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ!


Να γελάσουμε ή να κλάψουμε με την κατάντια του "ελληνικού κράτους"; Αυτή ήταν η πρώτη μας αντίδραση όταν είδαμε την παρακάτω αποκάλυψη από την "Αντιπαρακμή":

Εδώ και ένα μήνα οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ
επιβραβεύονται με "ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" (και μάλιστα από 20% μέχρι 30%!!).


Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ (δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους δούμε να προκαλούν έξω από σχολεία)
τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας! (και πάλι από 20% έως 30%).Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον
έχουν "παρενδυτικό φετιχισμό",
ή σκέτο "φετιχισμό",
ή "ηδονοβλεψία"
ή "σαδομαζοχισμό",

τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανώς ακόμη και αναπηρικό επίδομα (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).

Με "ποσοστά αναπηρίας", επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι
έχουν "παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια",
ή είναι "πυρομανείς"
ή "κλεπτομανείς".

Με άλλα λόγια ένας σεσημασμένος κλέπτης μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί "ανάπηρος".
Και αν πείσει ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και βάλει και καμιά φωτιά τότε σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει και αναπηρικό επίδομα !

Να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα τίποτε από τα παραπάνω δεν θεωρούντο "αναπηρία" .
Δείτε τι ίσχυε μέχρι τώρα εδώ. Στη σελ. 195 ξεκινάνε οι ψυχιατρικά-νευρολογικά νοσήματα με τα αντίστοιχα ποσοστά αναπηρίας, στις οποίες φυσικά δεν υπήρχαν ούτε η παιδοφιλία, ούτε η επιδειξιομανία ούτε ο φετιχισμός ούτε ο σαδομαζοχισμός ούτε οι λοιπές "αρετές"!

Προσεχώς θα αναφερθούμε και στο πως αντιμετωπίζει τα παιδιά με σύνδρομο DOWN η νέα υπουργική απόφαση. Μέχρι τότε, περιοριζόμαστε στο
να εκφράσουμε ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ.Για να το πούμε απλά: Στο ψευτορωμαίικο Η ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ όχι μόνο δεν κατηγορείται όπως θά 'πρεπε, αλλά επιβραβεύεται κιόλας με παροχές που ξεκινούν από το απλό μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ και φτάνουν μέχρι συντάξεις κι επιδόματα!

Παρατηρούμε επίσης πως ο συγκεκριμένος κατάπτυστος ανωμαλο - νόμος ψηφίστηκε τις ημέρες που επικρατούσε πολιτική αναταραχή, δηλαδή λίγο πριν αναλάβει ο Παπαδήμος!

Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη του για το θέμα;

Όπως και νά 'χει, είναι πλέον φανερό πως οι εγχώριοι (εβραιολάγνοι) κοπροθιασώτες της "προόδου", χτυπάνε ευθέως την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, προωθώντας τον εκμαυλισμό της κι επιβραβεύοντάς τον χρηματικά, την ώρα που κόβουν τα αντίστοιχα επιδόματα από πολυτέκνους κλπ!

Μέχρι στιγμής, φαίνεται να τα καταφέρνουν...

...Έως ότου ξανανοίξει, κάποια στιγμή, ο...Καιάδας!


Υ.Γ. Παρακαλούμε...απελευθερώστε τον "κύριο" της φωτογραφίας: Μην είστε ρατσιστές, φασίστες και σκοταδιστές θρησκόληπτοι! Δικαιούται άλλωστε και...επίδομα!  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου