Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μπουτάρης:Δεν θα γιορτάσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την επέτειο των 100 χρόνων της απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους!!


Ο Εβραίος Τουρκολάγνος Μπουτάρης μετά το φιάσκο των Χριστουγέννων και τόσες άλλες προκλητικές του δηλώσεις του παρελθόντος,προκαλεί και πάλι ως νέος Νέρων,ως νέος Δικτάτορας που θεωρεί ότι η πόλη όπου είναι εκλεγμένος είναι βιλαέτι του. Πραγματικά,αυτός ο τόπος δεν έχει ξανασυναντήσει πιο μεγάλους φασίστες...Διαβάστε δήλωση...


 «Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο. Θεωρώ δηλαδή, πιο σημαντικό το ότι πήραμε τη διάκριση της πρωτεύουσας της νεολαίας της Ευρώπης για το 2014 ή ότι θα γίνει το μουσικό φεστιβάλ Womex στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2012 από τις όποιες εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα γίνουν, διότι δεν θα γίνουν, για την απελευθέρωση».

Τα όσα είπε ο κ. Μπουτάρης σίγουρα θα ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων, αφού πρόκειται για ιστορική στιγμή για τη Θεσσαλονίκη, την οποία ο δήμαρχος απαξιεί με τη στάση του.

πηγή

Και τι σε πειράζουν εσένα ρε Μπουτάρη οι απελευθερωτικές ιαχές;Τόσο πολύ σε χαλάει που οι Έλληνες ξαναπήραν την πόλη τους πίσω;Φυσικά και σε πειράζει,αφού επί Τουρκοκρατίας εσείς οι Εβραίοι κόβατε και ράβατε στις πλάτες των Ελλήνων γιατί ήσασταν το δεξί χέρι του Σουλτάνου.
 Επίσης η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή ανά τον κόσμο,αφού κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες διεξάγεται η ΔΕΘ.Φυσικά και είναι γνωστή ανά τον κόσμο,αφού ως γνωστόν είναι η μητρόπολη του βορρά.Οπότε,μην μας λες μακακίες περί γνωστοποίησης.
 Όσο για την διάκριση της νεολαίας της Ευρώπης,καλοδεχούμενη είναι,παρόλο που θα παρελάσουν οι κίναιδοι κατόπιν εντολών από άνωθεν όπως θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων,αλλά αυτό όπως και νά'χει δεν έχει σχέση με τις αστείες και παντελώς γελοίες δικαιολογίες που μας ξεφουρνίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου