Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ", ΛΕΕΙ Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΗΣ...ΘΗΤΕΙΑΣ 45 ΗΜΕΡΩΝ!


Φταίνε μετά να τον...πλακώσουν στις σφαλιάρες όσοι έκαναν θητεία ετών στην παραμεθόριο;


Ο απίστευτος αυτός ΠΡΟΔΟΤΗΣ (που στην αρχαία Ελλάδα θα στερούνταν πολιτικών δικαιωμάτων - έτσι "ελληνοαρχαιολάτραι";), αντί να ζητήσει συγνώμη για την πλαστογραφία και τη διαρκή αποφυγή στράτευσης, υποτιμά τη νοημοσύνη μας σε τέτοιο βαθμό, που πραγματικά δεν ξέρουμε αν το κάνει λόγω βλακείας ή λόγω απίστευτης παλιανθρωπιάς!
Διαβάστε ολόκληρη την "απάντησή" του στην "Δημοκρατία" εδώ. Το απόσπασμα που παραθέτουμε, αρκεί από μόνο του για να προκαλέσει...εμετό:


Το ανυπόγραφο ρεπορτάζ της εφημερίδας σας (σελ 16, φύλλο 8/1/2012 ) έχει τον τίτλο :
«Με πλαστό έγγραφο γλίτωσε θητεία ο Κώστας Αϊβαλιώτης». Καταρχάς αδυνατώ να κατανοήσω πώς δήθεν «γλίτωσα θητεία» αφού είμαι από τους ελάχιστους - δυστυχώς- βουλευτές που έχουν υπηρετήσει στον Εβρο και απολύθηκα από το Διδυμότειχο ( από την 163 Α/Κ Μοίρα Μέσου Πυροβολικού)
Αρα προφανώς καμία «θητεία» δεν «γλίτωσα».

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ! ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!

Το συγκεκριμένο "μπουμπούκι" έχει το απύθμενο θράσος να μας λέει ότι δεν γλίτωσε καμία θητεία!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΧΡΕΙΕ;
40 - 45 μέρες είναι όλη κι όλη η θητεία;
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ;
Επειδή κάθησες επίτηδες δυο μέρες στον Έβρο για να "απολυθείς" από εκεί και να πατριδεμπορεύεις, μας το παίζεις...κομάντο;!

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ;

Τι να πουν οι στρατευμένοι Έλληνες και όχι οι...τιτίκες που υπηρετούν κανονικά τη θητεία τους, χωρίς να πλαστογραφούν έγγραφα;
ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΓΕΣ (ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ), ο κοσμάκης υπηρετούσε την Πατρίδα στην παραμεθόριο!

Κι έχεις το θράσος ρε ακατανόμαστε να περηφανεύεσαι και για τη "θητεία" σου;


Αφού ρε κομάντο "δεν είχες πρόβλημα με τον Στρατό", γιατί έπρεπε να βγει στο φόρα ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟ 2007 για να καταχθείς; Γιατί δεν πήγες πιο πριν;

Δεν συνεχίζουμε άλλο. Αναρωτιόμαστε μόνο, πώς ανέχονται αυτό το υποκείμενο οι "συνάδελφοί" και ψηφοφόροι του στο ίδιο κόμμα που έκαναν κανονικά τη θητεία τους!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ; Ή ΤΟ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ;

Υ.Γ. Επειδή αναφέρει συνεχώς πως "της ΝΔ δεν πήγαν Στρατό", λέμε μόνο το εξής: Μήπως θέλει να τον συγκρίνουμε και με τους...αντιρρησίες συνείδησης της αριστεράς; Είναι τέτοια μάλιστα η κατάντια του συγκεκριμένου "υπερπατριώτη" και του κόμματός του, που ακόμα και οι συγκεκριμένοι ανθέλληνες διεθνιστές τον χλευάζουν για το θέμα, όπως μπορείτε να δείτε εδώ!




  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου