Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ: Ο παππούς του Γ. Παπανδρέου μέγας διδάσκαλος των χιλιαστών στις ΗΠΑ;


Σχόλιο freedomhellas:Ένα από τα πρώτα θέματα που αναρτίσαμε στην ιστοσελίδα μας,ήταν το γενεαλογικό δένδρο του GAP(Τζέφρι Μινέικο).Πού ήσουν τότε Τράγκα να τα καταγγείλεις δημόσια;Γιατί τώρα και όχι τότε,τότε που κυβερνούσε ο GAP;Μήπως για να εξυπηρετήσεις και εσύ το σύστημα,τώρα που όλοι δείχνουν τον Τζέφρι ως δήθεν μοναδικό υπεύθυνο για την όλη κατάσταση,όπως υποστηρίζει ο Παπακωνσταντίνου;Μήπως επειδή είναι το μοναδικό εύκολο θύμα στην σημερινή συγκυρία;Μην πεις πάντως πως δεν το γνώριζες,το διαδίκτυο τότε πήρε φωτιά από τέτοιου είδους αποκαλύψεις.

Ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας κατήγγειλε πως ο Douglas Chant, πατέρας της Μαργαρίτας Παπανδρέου ήταν μέγα στέλεχος των μαρτύρων του Ιεχωβά στην
Αμερική.
Βόμβα μεγατόνων εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Γ. Τράγκας από την εκπομπή στο ραδιόφωνο Real Fm. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε κάτι που ναι μεν ήταν γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κανείς δεν το έλεγε ή ορισμένοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.


«Ο παππούς του Γ. Παπανδρέου, ο πατέρας της Μαργαρίτας Παπανδρέου, ήταν ο μέγας διδάσκαλος των Χιλιαστών του Σικάγο», είπε ο Γ. Τράγκας ξεσκεπάζοντας το παρελθόν της οικογένειας.
Χιλιαστές είναι γνωστοί μάρτυρες του Ιεχωβά. Το πιο γνώριμο χαρακτηριστικό τους είναι το δημόσιο κήρυγμά τους, συνήθως από σπίτι σε σπίτι, αλλά είναι επίσης γνωστοί για την άρνηση στράτευσης και την άρνηση των μεταγγίσεων αίματος.
Η βασική θεματολογία του κηρύγματός τους είναι ότι σήμερα η άδικη τάξη πραγμάτων βρίσκεται στις «έσχατες ημέρες» της, καθώς σύντομα ο Θεός θα αναλάβει δράση για να τιμωρήσει τους άδικους ανθρώπους και να δώσει αιώνια ζωή στους δίκαιους σε μια παραδεισένια γη.
Αυτά δίδασκε λοιπόν στις ΗΠΑ ο παππούς του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και πατέρας της Μαργαρίτας Chant, Douglas Chant, ως μέγα στέλεχος των Χιλιαστών στην Αμερική, εάν ισχύει η καταγγελία του κ. Γ. Τράγκα.


  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου