Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΠΑΡΑ)ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Απίστευτα είναι τα όσα καταγγέλλουν μαθητές και γονείς σε βάρος μίας καθηγήτριας, η οποία διδάσκει σε σχολείο της Λέσβου.
Σύμφωνα με το lesvospost.com, η καθηγήτρια που διδάσκει γεωγραφία στην Β τάξη του Γυμνασίου, ανέθεσε στα παιδιά να κάνουν την εξής εργασία:
Με βάση ιστορικά στοιχεία να αποδείξετε εάν υπάρχουν αμιγείς λαοί στην Ευρώπη.
Οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες του, ωστόσο η καθηγήτρια εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με τα όσα έγραφαν τα παιδιά.
«Αυτά είναι σαχλαμάρες και κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα.

Οι συγκεκριμένες θεωρίες είναι ανεπίσημες και ως εκ τούτου μη αποδεκτές από εμένα», είπε στους μαθητές, οι οποίοι είχαν γράψει ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. «Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν είστε αυθεντικοί Έλληνες παρά απόγονοι λαών που έχουν περάσει κατά καιρούς από τούτο των τόπο.
Απόγονοι δηλαδή Τούρκων, Ρωμαίων, Σαρακηνών, Σουμέριων, Αράβων κ.α.», συνέχισε η καθηγήτρια.
Τι και αν κάποια παιδιά διαμαρτυρήθηκαν για τα λεγόμενα της, εκείνη απτόητη, έφτασε δε στο σημείο να τους πει ότι δεν είναι καν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.


 Σημεωση freedomhellas:Βασικά θα πρέπει να συγχαρούμε τα Ελληνόπουλα που αντέδρασαν και κοινοποίησαν το θέμα.Όσον αφορά την εν λόγω καθηγήτρια,δεν χρειάζεται να της μάθουμε ιστορία,ούτε να της πούμε τα αυτονόητα,όλος ο κόσμος γνωρίζει τι κύκλοι θρέφουν τέτοιου είδους ανθελληνικού μένους.Πάντως βλέπουμε ότι είναι υποστηρίκτρια του Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ.Αυτός είναι και ο λόγος που το υπουργείο παιδείας δεν θα κάνει απολύτως τίποτα,ίσα-ίσα δεν αποκλείεται να της δώσουν και εύσημα για...το εποικοδομητικό και επιμορφωτικό της έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου