Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Στην ''στενη'' ο Παπαγεωργόπουλος!

Σε κελί με άλλους εννέα o πρώην Δήμαρχος


Σημείωση Freedonhellas:Μακάρι η δικαιοσύνη να έπραξε με υπευθυνότητα και όχι καθοδηγούμενη από εξωτερικούς παράγοντες για να τον βγάλουν από τη μέση.Δεν ξεχνούμε πως,βρισκόμαστε σε ένα πολιτικό καθεστώς εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου,που με αλλεπάλληλα τερατώδη σκάνδαλα  έχει φέρει τον λαό σε εξαθλίωση  και από την μεριά του ο λαός ζητάει να κλείσουν τους κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα πίσω.


Κάθε εμπλοκή του συζύγου της στην υπόθεση της υπεξαίρεσης - μαμούθ στον Δήμο Θεσσαλονίκης αρνήθηκε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.


«Είναι η πρώτη φορά που χωρίζουμε ύστερα από 40 χρόνια» είπε εμφανώς ταραγμένη μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha η κυρία Παπαγεωργοπούλου που περιέγραψε ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος θα βρίσκεται στο κελί των φυλακών Διαβατών μαζί με άλλους 9 έγκλειστους και ότι οι πρώτες κουβέντες που του είπε είναι να προσέχει τον εαυτό του.




Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου [27/02]

Η κυρία Παπαγεωργοπούλου χαρακτήρισε «κατάπτυστη» την κατάθεση του Γιάννη Μπουτάρη στο Δικαστήριο, ενώ ερωτηθείσα ποιούς εννοοούσε ο σύζυγός της στο τέλος της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας λέγοντας «κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις» είπε: «Εννοούσε την πολιτική αγωγή και τη διοίκηση Μπουτάρη».

Τον ίδιο όρο χρησιμοποίησε μιλώντας στον Σκάι και για την έρευνα που εντόπισε 1 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του συζύγου της:

«Η έρευνα που βρήκε 1 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό του συζύγου μου ήταν κατάπτυστη, εγώ ως οδοντίατρος θα έκανα καλύτερη. Απολύτως νόμιμα ήταν τα χρήματα. Στα 12 χρόνια δημαρχίας του δηλώσαμε 2.14 εκατ. ευρώ επίσημα» υποστήριξε.


«Δεν συμμετείχε καθόλου σε όσα γίνονταν, ούτε υπέγραφε ποτέ τίποτε. Από πού να το φανταστεί (..) ο σύζυγός μου είναι διαμάντι, ο τιμιότερος άνθρωπος. Έπεσε θύμα» δήλωσε η κυρία Παπαγεωργοπούλου.

Οταν ρωτήθηκε για παλαιότερες δηλώσεις του τότε ταμία του Δήμου Παν. Σαξώνη ότι ο ίδιος έδινε χρήματα στον γενικό γραμματέα Μιχάλη Λεμούσια και αυτός με τα σειρά του τα έδινε στον τότε δήμαρχο, η Ελένη Παπαγεωργοπούλου απάντησε: «Ο Σαξώνης μπορεί να λεει ό,τι θέλει. Δεν έχει φέρει ούτε έναν μάρτυρα.

  πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου