Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ:Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Σας παρουσιάζουμε ένα ακόμη video,πραγματικά διαφωτιστικό για να σας λυθούν μερικές απορίες για το πως δρουν οι τραπεζίτες και τα όργανά τους στον κόσμο,αλλά και ποιες είναι οι επιδιώξεις τους.Τον τρόπο που θα επιτύχουν τους σκοπούς τους λίγο-πολύ τους καταλαβαίνει ο καθένας,αλλά παρακολουθώντας το παρακάτω video θα καταλάβετε πολύ ποιο συγκεκριμένα.Αίσθηση προκαλεί η συνέντευξη από την πρύτανη του πανεπιστημίου της Ευρώπης Ελένης Γλύκατζης-Αρβελέρ στην εκπομπή του Οικονομέα και του Καμπουράκη.Προσέξτε πόσο στημένη είναι η συζήτηση.Στο 7:40' του video εως το 8:19' περνάνε το μήνυμα της περιβόητης προπαγάνδας ότι ΔΕΝ είμαστε απόγονοι των Αρχ. Ελλήνων και μάλιστα συμφωνούν μαζί της για να θεωρηθεί δεδομένο και να το αποδεχθεί ο ημιμαθής μέσος Έλληνας.


Λοιπόν,θα πρέπει να πούμε λίγα λόγια-για όσους δεν γνωρίζουν-ποια είναι η εν λόγω κυρία.Είναι Ακαδημαϊκός Ευρωπαϊκού κύρους και το βιογραφικό της μπορείτε να το δείτε εδώ.Πρέπει να πούμε ότι στο πιο κάτω video επιμένει να μην αυτοαποκαλούμαστε Έλληνες αλλά Ρωμιοί.Δείτε το video.




Πραγματικά είναι για λύπηση ή τα έχει χάσει από τα γεράματα και το έριξε στην θρησκεία μπας και εξασφαλίσει καμιά θέση στον παράδεισο.Πριν κάνουμε αναφορά στο Έλλην και Ρωμιός,σας παραπέμπτουμε στην έρευνα του Άρη Πουλιανού που έκανε ανάλυση DNA και συμπέρανε ότι το DNA των σημερινών Ελλήνων είναι κατά 98,5% ίδιο με αυτό των αρχ. προγόνων μας και την έρευνά του την υιοθέτησε η επιστημονική κοινότητα.Μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.Επίσης πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στην ονομασία Γραικός.Όπως την εννοεί η κυρία Αρβερέλ,είναι παντελώς άκυρη ορολογία για τους Έλληνες.
 Ο Γραικός ήτο προκατακλυσμιαίος ήρως, υιός του Θεσσαλού και δισέγγονος του Πελασγού που ήκμασε προ του Κατακλυσμού του Δευκαλίωνος . Ετυμολογείται εκ του «γραίος =γεραιός ή γηραιός εκ της ΅γης + ρέωΆ ή ΅γη +έραΆ»[ Ο Κωνστ. Οικονόμου εξ Οικονόμων στο « Περί γνησίας Προφοράς» σελ.335 γράφει: «Γραικός είναι άνθρωπος τον μεν σώμα στερρός , κραταιός, το δε γένος γηραιός, ήτοι παλαιός, αρχαιόγονος, πρεσβυγενής και γεράσμιος» Για τον Έλληνα γράφει ότι είναι εκ του έλα, είλη, ήλιος, σέλας πάντα σημαίνονται το ταχυκίνητον και πολυέλικτον φως »(Αεροπορική Ιδέα , άρθρο Αννας Τζιροπούλου-Ευσταθίου τ.40 2004)] Πάντως η κοιτίδα μας είναι η Θεσσαλία με επίκεντρο τον Όλυμπο.
 Ο Έλλην ήτο υιός του Δευκαλίωνος και είναι μετεξέλιξη εκ της γενιάς των Πελασγών και Γραικών «Έλλην, γόνω μεν ην Διός, λόγω δε Δευκαλίωνος» Και η χώρα που κατοικούσαν οι Έλληνες ωνομάσθη Ελλάς, «πρότερον Πελασγία καλουμένη» [Ηρόδ. Β! 56] Ετυμολογικές εκδοχές α/ Ελλάς= η φωτεινή καθέδρα,(σελ+ελλά) β/ Ελλάς=ο φωτεινός λίθος(σέλ+λας) Κατά τον Αριστοτέλη το όνομα της πήρε από την Δωδώνη της Ηπείρου , όπου ζούσαν οι Σελλοί και οι καλούμενοι τότε Γραικοί και νυν Έλληνες . Το Πάριον Μάρμαρον γράφει: «Έλληνες ωνομάσθησαν , το πρότερον Γραικοί καλούμενοι» Η ονομασία ΅ΠελασγοίΆ είναι γενική και περιλαμβάνει μια ευρύτερη ομάδα που ξεκίνησε μεν από την ίδια περιοχή με κέντρο το Αιγαίο Πέλαγος (την Ελληνική Χερσόνησο και τις πέριξ του Αιγαίου ακτές) αλλά ξαπλώθηκε στην σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου, στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο και συν τω χρόνω πήρε διαφορετικά ονόματα. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Πελασγοί με διάφορα ονόματα είναι διεσπαρμένοι σε κάθε γωνιά του πλανήτου.

Με λίγα λόγια,η εν λόγω κυρία ασχολήθηκε μόνο με τα βυζαντινά και τα βάπτισε όλα όπως την βόλευαν.Καλά θα κάνει αν έχει κουράγιο να ασχοληθεί και με πιο αρχαία ιστορία,να το κάνει επειγόντως,διαφορετικά να τα παρατήσει τελείως γιατί κάνει κακό στον τόπο.


  Αμφικτύων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου