Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Αποκαλύπτουμε την αποκρυφιστική οργάνωση ”Νέα Ακρόπολη”. Μέρος Β΄

 
J.A.Livraga – Ο ιδρυτής καί Αυτοκράτορας της Νέας ΑκρόποληςΟ Jorge Angel Livraga Rizzi γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 3 Σεπτεμβρίου 1930. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’50, ήρθε σε επαφή με τη Θεοσοφική Εταιρεία (Theosophical Society), στην οποία έγινε καί μέλος. Σύμφωνα με τήν Θεοσοφική Εταιρεία, αποβλήθηκε καί διαγραφηκε από μέλος, γιά ανάρμοστη συμπεριφορά που επιβεβαιώνεται (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται) από τις δικαστικές αρχές της χώρας (Αργεντινής). Το 1956 εκδίδει το περιοδικό:

Θεοσοφικές Μελέτες (Estudios Teosóficos). Το 1957 μαζί με την Ada Albrecht ιδρύει την Νέα Ακρόπολη (Nueva Acropolis). Από πολλούς κατηγορήθηκε ότι η Νέα Ακροπολη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το ακροδεξιό, πολιτικό – ”εξωτερικό” τμήμα τής αποκρυφιστικής Θεοσοφικής Οργάνωσης.

* Το 1981 η Ada Albrecht αποχώρησε καί δημιούργησε μια δική της ομάδα, τον οργανισμό Hastanipura.
Η Νέα Ακρόπολη παρουσιάζεται με διαφορετικά προσωπεία σε κάθε χώρα : Φιλοσοφικό, Πολιτιστικό, Περιβαλλοντικό, Ανθρωπιστικό κλπ.
H κύρια κατηγορία εναντίον της είναι ότι είναι εξτρεμιστική οργάνωση, ειδικά με αναφορές στα τρία τμήματά της, τα αποκαλούμενα συλλογικά “Ζωντανές Δυνάμεις” (Fuerzas Vivas).
Η Νέα Ακρόπολη σαν Διεθνής Οργανισμός έχει έδρα το Βέλγιο καί απαρτίζεται από τούς Οργανισμούς καί τους Συλλόγους των διαφόρων χωρών πού βρίσκεται. Έχει τήν ονομασία Διεθνής Οργανισμός Νέα Ακρόπολη (Organizacion Internacional Nueva Acropolis).
























Πρόεδρος του Διεθνούς Οργανισμού είναι από το 1992, η Delia Steinberg Guzman.
Αντιπρόεδρος από το 2011, ο Georgios Alvaro Planas.
Στις 6 Δεκεμβρίου 1996 η Οργάνωση βρέθηκε απολογούμενη ενώπιον τής Βελγικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής γιά αιρέσεις -σέκτες. Οι ερωτήσεις πού έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής ήταν :
Φαίνεται ότι η Οργάνωση σας έχει μια πολύ δομημένη Ιεραρχία; Φαίνεται από τα κείμενα σας ότι αναφέρονται ρητά : Σώματα Ασφαλείας, Ιεραρχία, Στρατιωτικές στολές καί ο ”Ρωμαικός” χαιρετισμός (η επιφώνηση AVE), (σημ. υπονοώντας ότι είναι μυστική, παραστρατιωτική, ναζιστική Οργάνωση).
Ο ”Εθνικός αρχηγός” τού Βελγίου Fernando Figares, όπως αναμενόταν, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα.
Η πιό συνηθισμένη απάντηση της Οργάνωσης, συνίσταται απλά στον ισχυρισμό, ότι οι δύο κύριοι ηγέτες της οργάνωσης η Πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης Delia Steinberg Guzman και ο Γάλλος διευθυντής, Fernando Schwarz) είναι Εβραίοι και ότι η Οργάνωση έχει γραφεία στο Ισραήλ.!
Αυτό δηλαδή τούς απενοχοποιεί; Όλοι οι Εβραίοι είναι των ιδίων πολιτικών η Θρησκευτικών αντιλήψεων; Δεν υπάρχουν καί μεταξύ τους Άθεοι, ειδωλολάτρες, ακροδεξιοί ή ακόμα καί ναζί;
Γιά παράδειγμα ας αναφερθεί μια επιστολή που υπογράφηκε από τον Schwarz (και που δεν αμφισβητήθηκε ποτέ από τον ίδιο) εμφανίστηκε στο γαλλικό Τύπο, καί που τελειώνει με έναν επιτακτικό χαιρετισμό στο όνομα του Θεού Ερμή! (σημ. είναι η ”αδυναμία” των Ερμητιστών – Αποκρυφιστών) Αυτό είναι αρκετό γιά για να σημάνει τον αυτόματο αποκλεισμό του από την εβραϊκή κοινότητα, λόγω πολυθεισμού – ειδωλολατρείας.
Αυτό που είναι παράξενο είναι πώς η Ισραηλινή κυβέρνηση ανέχεται μια Οργάνωση που κατηγορείται σε όλη την Ευρώπη σαν ”Ναζιστική”.
Μερικοί άνθρωποι έχουν συνδέσει τη νομιμοποίηση της NA στο Ισραήλ με το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει από έναν από τους κύριους ηγέτες της, μέσα στη Γαλλική στρατιωτική βιομηχανία αεροναυτικής, κάτι πού φυσικά είναι δύσκολο να αποδειχθεί.
Η Ρατσιστική και φανταστική Θεοσοφική Θεωρία τών Ριζικών Φυλών. Ο Ναζισμός σε όλο του το μεγαλείο.




























Η Νέα Ακρόπολη αναμασάει την Θεοσοφική Θεωρία περί ριζικών Φυλών.
Αυτή προέρχεται από το βιβλίο της H.P.Blavatsky : Η Μυστική Δοξασία (The Secret Doctrine).
Σύμφωνα μ΄αυτή οι ριζικές φυλές είναι στάδια στην ανθρώπινη εξέλιξη. Υπάρχουν 7 φυλές, πού χωρίζονται σε 7 υποφυλές καί αυτές με τη σειρά τους σε 7 πολιτισμούς η κάθε μία.
Οι 2 πρώτες φυλές έχουν ήδη εξαφανιστεί, ενώ αυτή την στιγμή υποτίθεται ότι βρισκόμαστε στην 5η φυλή (οι υπολοιπες 2 αναμένονται), πού ονομάζεται ΑΡΕΙΑ. (σημ. Σας θυμίζει κάτι η θεωρία της ΑΡΕΙΑΣ φυλής; Μέ μόνη τη διαφορά ότι οι Θεοσοφιστές διατύπωσαν αυτές τις θεωρίες αρκετές δεκαετίες πριν τον Χιτλερ, απ’ όπου προφανώς καί τις δανείστηκε ο ίδιος).
Οι Ριζικές φυλές σύμφωνα με τους Θεοσοφιστές καί τους Νεοακροπολιτανούς είναι :



1 Αιθερική (δεν υπάρχει πιά)2 Υπερβορεία (δεν υπάρχει πιά)3 Λεμουρία. Είναι μαύρου χρώματος. Οι απόγονοι της ρίζας περιλαμβάνουν τις φυλές των Μαύρων στη Νότια Αφρική καί το σημερινό Κογκό (Capoid race, Congoid race), τους Δραβίδες ( Dravidians) στην Ινδία, καί τις φυλές των μαύρων της Αυστραλίας, Αβορίγηνες, Παπούα, Μελανήσιοι κλπ (Australoid race.),4 Ατλαντία. Είναι κίτρινου- καφέ χρώματος. Έχουν μογγολικά χαρακτηριστικά καί αναμείχτηκαν με τους κόκκινους Αμερικλανους Ινδιάνους. Το πολιτικό τους σύστημα ήταν Σοσιαλισμός, όπως στους Ίνκας. Οι 7 υποφυλές της 4ης φυλής είναι : 

1 Οι Rmoahal2 Οι Tlavati (Cro-Magnons)3 Οι Τολτέκοι (Toltec)4 Οι Τουράνιοι (Turanian)5 Οι (αρχικοί) Σημίτες (Semites), π.χ. οι Φοίνικες (Phoenicians)6 Οι Ακκάδες (Akkadians) καί7 Οι Μογγόλοι (Mongolian)
 

ΑΡΕΙΑ. Είναι λευκού χρώματος. Οι υποφυλές της είναι :


1 Οι Ινδοί2 Οι Άραβες3 Οι Πέρσες4 Οι Κέλτες, (Οι Μυκηναίοι Έλληνες θεωρούνται παραφυάδα τών Κελτών)5 Οι Τεύτονες, (Οι Σλάβοι θεωρούνται παραφυάδα των Τευτόνων)6 Αναμένεται . (Αυστραλο-Αμερικανική υποφυλή, θα αποτελείται από        Αγγλο-7 Αμερικανούς, Αγγλο-Καναδούς, Αγγλο-Αυστραλούς καί πιθανόν  Αγγλο-Νεοζηλανδούς).7 Αναμένεται .


Έκτη (αναμένεται). Εντατική εκλεκτική ευγονική αναπαραγωγή.
Έβδομη (αναμένεται)



Η πρώτη φυλή θεωρούν ότι ήταν χωρίς φύλλο, η δεύτερη ερμαφρόδιτη, η τρίτη δισεξουαλική!
Η Blavatsky θεωρεί ότι καποιοι Σημιτικοί λαοί έχουν εκφυλιστεί πνευματικά.!!!
Βεβαίωσε ότι κάποιοι λαοί που κατάγονται από τους Λεμούριους βρίσκονται σε ημι-ζωώδη κατάσταση (οπως οι Τασμάνιοι, μια μερίδα των Αυστραλών και μια φυλή στα βουνα της Κίνας).!!!
Ισχυρίστηκε επίσης ότι υπάρχουν σημαντικοί αριθμοί Λεμουρο-Ατλάντιων λαών που είναι σε ημι-ανθρώπινη κατάσταση (λαοί στο Βορνεο, Κευλάνη, οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους Αυστραλούς κλπ).!!!
Είναι ξεκάθαρο τι σημαίνουν όλες αυτές οι βλακώδεις καί παρανοικές μυθοπλασίες. Κατ΄αυτούς υπάρχουν πρωτόγονοι, πνευματικά ανεξέλικτοι καί εκφυλισμένοι λαοί. Ακόμα χειρότερα κάποιοι θεωρούνται ημι-άνθρωποι καί κάποιοι (άκουσον άκουσον) ημι-ζώα, ούτε καν ζώα.!!! Καί φυσικά στην κλίμακα του πρωτογονισμού πρώτα έρχεται η Μαύρη φυλή, μετά η Κίτρινη, οι σημίτες κλπ. Καί φυσικά το πρωτόγονο γι΄αυτούς σύστημα του Σοσιαλισμού!





























Πάνω απ΄ολα βέβαια, κορωνίδα της εξέλιξης η ΑΡΕΙΑ φυλή καί η ΤΕΥΤΟΝΙΚΗ υποφυλή της.
ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ – ΕΥΓΟΝΙΚΗ – ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ – ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ- ΗΜΙΖΩΑ – ΗΜΙΑΝΘΡΩΠΟΙ. Δεν είναι τυχαίος ο αγκυλωτός σταυρός στα σήματα της Θεσοφικης Εταιρείας και της Νέας Ακρόπολης.Ο Ναζισμός σε όλο του το μεγαλείο καί μάλιστα πολιτικός καί μεταφυσικός Ναζισμός.
NTOKOYMENTA
Ας κοιτάξουμε το απόσπασμα από την Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού της Νέας Ακρόπολης που ελαβε χώρα στίς 15 ιουλίου του 1987.
*(κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες γιά μεγέθυνση)





Ταύτιση Θεοσοφικής Εταιρείας – Νέας Ακροπολης
Το πρώτο πράγμα πού προσέχουμε είναι ότι οι 3 θεμελιώδεις αρχές της Νέας Ακρόπολης, πού ταυτίζονται απόλυτα με τις 3 αρχές της Θεοσοφικής Εταιρείας. !!!




Ας ρίξουμε μιά ματιά καί στην ιστοσελίδα της Θεοσοφικής Εταιρείας εδώ : http://www.theosophicalsociety.gr/Greek_Site/Gr_HomeFrames.html
Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.
2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.
3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.
Φανερά Ρατσιστική η Νέα Ακρόπολη
Διαβάζουμε στην αρχή του αποσπάσματος :




Οι Νεοακροπολιτανοί εμφανίζονται σαν σωτήρες της νεολαίας πού είναι αιχμάλωτη κατ΄αυτούς σε : αιρέσεις (σημ.άραγε αυτοί τι είναι;), κόμματα, ναρκωτικά, ομοφυλοφυλία.
Φυσικά κατ΄αυτούς αιρέσεις είναι όλες οι θρησκείες καί ειδικότερα ο Χριστιανισμός.
Τα κόμματα, η δημοκρατία καί η ελεύθερη έκφραση της γνώμης είναι εύλογο να τους προκαλούν απέχθεια.
Καί τέλος σαν συνεπείς ρατσιστές πρέπει να ρίξουν και κάποιον με διαφορετικές προτιμήσεις στον καιάδα.
Παραστρατιωτική Οργάνωση
Παρακάτω βλέπουμε ότι μιλάνε για : αστικές δραστηριότητες προστασίας των πολιτών καί ενημερώσεις γιά την ασφάλεια στους δρόμους.




Εν έτει 1987 πού ελήφθη η παραπάνω απόφαση από ποιόν ήθελαν να μας προστατέψουν καί γιατί; Βρισκόμασταν σε κάποιο κίνδυνο καί εμείς οι ”βεβήλοι και αμύητοι” κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου;
Ακόμη καί να υποθέσουμε ότι είχαν δίκιο στις αιτιάσεις τους, περί κινδύνου, με ποιό δικαίωμα θελουν να υποκαταστήσουν την Αστυνομία καί τον Στρατό στις χώρες μας καί να αναλάβουν αστικές δραστηριότητες γιά την προστασία μας; !!!
ΣΕΡΑΠΙΣ – Το Φυσιοθεραπευτικό προσωπείο της Νέας Ακρόπολης.
Είχαμε αναφέρει στό Α΄μέρος τού άρθρου μας για το Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο ΣΕΡΑΠΙΣ, πού λειτουργεί εντός της Νέας Ακρόπολης, προς άγρα πελατών καί επιδόξων θυμάτων.
Ας δούμε μιά παλαιότερη διαφήμιση τους :




Φαίνεται ολοκάθαρα άλλη μία σύνδεση τους (ταύτιση) με τα σύμβολα της Θεοσοφικής Εταιρείας. Στο σήμα της Οργάνωσης ο γνωστός Ουροβόρος Όφις των Γνωστικών, Μασόνων, Θεοσοφιστών.




Νέα Ακρόπολη : Οπαδοί καί ακόλουθοι της Αποκρυφίστριας καί Σατανίστριας Μπλαβάτσκυ (H.P.Blavatsky).
Τά μέλη της Θεοσοφικής Εταιρείας καί της Νέας Ακρόπολης, είναι οι κατ΄εξοχήν οπαδοί καί ακόλουθοι της Αποκρυφίστριας καί Σατανίστριας Μπλαβάτσκυ (H.P.Blavatsky). (* Οι Σατανικές διδασκαλίες της θα αποδειχθούν σύντομα, μέχρι να περατωθεί το άρθρο μας). Καί φυσικά αγαπημένο τους βιβλίο καί ”ευαγγέλιο” : Η Μυστική Δοξασία (The Secret Doctrine).
Ας ρίξουμε μιά ματιά σ’ ‘ενα παλαιότερο εξώφυλλο του περιοδικού τους με τον ομώνυμο τίτλο : Νέα Ακρόπολη.























Είναι από το Τεύχος 22, Μαρτίου – Απριλίου 1985. Μπορούν να μάς πούν : Ποιός είναι αυτός ο Μαύρος ”Άγγελος” με το καλυμμένο πρόσωπο; καί τί είναι αυτή η Μαύρη Θαλασσα(;) κάτω απο τα πόδια του;


























(Γιατί τα πόδια του ”αγγέλου”, από τον αστράγαλο καί κάτω έχουν αυτό το σχήμα; οι πατούσες καί τα δάχτυλα τών ποδιών του, γιατί λείπουν απο το σχέδιο; είναι μιά απλή σκιτσογραφική αβλεψία και αδεξιότητα ή μήπως κρύβουν το αυτονόητο;)



(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου