Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Νέα Δημοκρατία και Εβραϊσμός είναι "αδέλφια"


Η μεγαλύτερη απάτη στην Ελλάδα ήταν και παραμένει δυστυχώς, το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία πείθει με διάφορους τρόπους Έλληνες πατριώτες πως αγωνίζεται για το καλό του ελληνικού έθνους.


Στην πραγματικότητα η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, υπέρ των Εβραίων τραπεζιτών και κατά της διατήρησης της ελληνικής ταυτότητας και κυριαρχίας στην Ελλάδα. Παράλληλα όμως οι Νεοδημοκράτες έχουν αρχίσει ένα απίστευτο γλείψιμο στον εν Ελλάδι και παγκόσμιο παντοδύναμο Εβραϊσμό προκειμένου να καταφέρουν να κρατήσουν τις θέσεις και το μισθό τους.

Όλα αυτά το ξαναλέμε, γίνονται με το μανδύα του "πατριώτη". Ακόμη και του "εθνικιστή".


Έτσι οι Νεοδημοκράτες διαπράττουν διπλή προδοσία εις βάρος της Ελλάδος αφού φροντίζουν να αποκρύπτουν απ' τους Έλληνες πατριώτες ότι οι Εβραίοι είναι που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση και τον πολυπολιτισμό. Το έχουν αναφέρει και οι ίδιο μάλιστα αλλά και όλες οι εβραϊκές οργανώσεις αγωνίζονται για την πολυπολιτισμικότητα εκτός Ισραήλ φυσικά.

Έτσι είδαμε τον Σούρλα(που είχε και Εβραίο καθηγητή), τον υπουργό Παναγιωτόπουλο, τον Σιούφα και την Μπακογιάννη να μας λένε σε εκδήλωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, που είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και δεν πληρώνει φόρο στην Ελλάδα, ότι έχουμε ακόμη και κοινή μοίρα με τους Εβραίους! 


Παρακάτω παραθέτουμε μερικές μόνο περιπτώσεις που τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ γλείφουν τον Εβραϊσμό.. 

Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή - κατάθεση καρδιάς του υπερπατριώτη Μάκη Βορίδη στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.

Οικογένεια Μητσοτάκη


Μέντορας του "εθνάρχη" Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν ο Εβραίος Raymond Aron..

Ακόμη και ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάλαβε ότι για να πάει μπροστά πρέπει να εργαστεί για το καλό του εβραϊσμού και να ξεφτιλιστεί στα μάτια των Ελλήνων πατριωτών που τον θυμούνται να παρουσιάζει το βιβλίο του κ. Πλεύρη "Εβραίοι όλη η αλήθεια"...

Ο Βύρων Πολύδωρας γνωστός για τα μεγάλα λόγια που λέει πάντα έφθασε στο σημείο να πει ότι Έλληνες και Εβραίοι είμαστε αδέλφια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου