Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ CHRISLAM ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Σχόλιο freedomhellas:Όπως αναρτήσαμε στο παρελθόν,οι Σιωνιστές ετοιμάζουν μια πανθρησκεία για να ενώσουν-πολτοποιήσουν τους λαούς της γης κάτω από την δική τους επικυριαρχία,την Νέα Τάξη Πραγμάτων.Ήδη στις ΗΠΑ κυκλοφορεί το...ιερό βιβλίο chrislam που είναι ένα δόγμα-σούπα Κορανίου και Χριστιανισμού.
Μετά τις συνεχόμενες προκλητικές δηλώσεις και ενέργειες πολιτικών προσώπων όσον αφορά τουλάχιστον την Θρησκεία μας και κατόπιν επιδεικτικής αδιαφορίας των προσκυνημένων  ηγετών της Εκκλησίας μας,οι πολιτικοί φορείς του τόπου μας προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα:Την οικοδόμηση ενός πανθρησκευτικού κτίσματος-Νεοταξίτικου ναού δίπλα στην Αττική Οδό.

Οι Εβραίοι μασόνοι νεοταξίτες πολιτικοί και οι συνεργάτες τους,έκτισαν στην Αθήνα Εκκλησία Νέας εποχής! ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και σκατά στα μούτρα τους!!!



Όπως είναι γνωστό υπάρχει ένα περίεργο κτίσμα στην Αττική οδό. Με ένα φίλο αποφάσισα να περάσουμε από έξω...και να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες...

Ο χώρος εσωτερικά είναι αρκετά ανατριχιαστικός αφού έχει κρεμασμένους σταυρούς από το ταβάνι,φαίνεται παρατημένος, και προφανώς κάποιοι είχαν σπάσει ένα τζάμι από μπροστά για να δουν τι είχε μέσα.

Από εκεί και τράβηξα το εσωτερικό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου