Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΗΝΟΥΝ τον ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, για ΝΑ σφαχτούμε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μεταξύ μας.

 Μας ΔΙΑΙΡΟΥΝ για να ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ οι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, με ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την ΟΡΓΗ μας, για να μην ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

Στην πρώτη Γραμμή τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ, υποδαυλίζουν τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ….

Καλλιεργούν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ, το ΔΙΧΑΣΜΟ…. 

Διαφημίζουν ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ “Αντιφασιστικές Διαδηλώσεις” στις Μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
ΣΤΗΝΟΥΝ τον ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, για ΝΑ σφαχτούμε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μεταξύ μας.
 

Μας ΔΙΑΙΡΟΥΝ για να ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ οι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, με ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… 

ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την ΟΡΓΗ μας, για να μην ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!
ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ… 
Τον είχε μάλιστα εξαγγείλει ο Σαμαράς στο “success” Ταξίδι του στις ΗΠΑ. 

Εικόνα … “Αιγύπτου” έδωσε για την Ελλάδα ο Σαμαράς στις ΗΠΑ: “Έρχεται η βία”! είχε πεί ο Σαμαράς  τον Αύγουστο απο την Ουάσιγκτον…

Έκθεση του Stratfor (το think tank που στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA και του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ), η οποία θα δει τις επόμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι “Η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων”.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “προβλέπουν” οι Αμερικανοί….

Καθαρά ΣΤΗΜΕΝΟ και ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟ το ό,τι θα προκύψει…

Η ατμόσφαιρα θυμίζει πολύ το 1946: Eμφύλιο κήρυξε ο γ.γ. του ΚΚΕ: 
“Τσακίστε τους φασίστες”! 

Ως νέος Ζαχαριάδης, λειτουργεί ο Κουτσούμπας, ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ το ΚΚΕ(για τον ανθελληνικό ρόλο του ΚΚΕ διαχρονικά, κυκλοφορούν ενδιαφέροντα άρθρα στο διαδίκτυο).  

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ όμως ΣΗΜΕΡΑ, εν έτει 2013, πολιτικά πρόσωπα όπως ο γ.γ. του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας να ζητά να επιτεθούν Έλληνες κατά Ελλήνων με συνθήματα του 1944 και του 1946-1949; 

 Είναι ακριβώς η ίδια προτροπή του πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Ν.Ζαχαριάδη το 1946.

Ο σοσιαλιστής Νίκος Γιαννιός, (που αποχώρησε με άλλους Έλληνες Σοσιαλιστές από το Εβραιοκρατούμενο ΚΚΕ γιατί δεν αποδέχθηκαν τον αντεθνικό του ρόλο), αναφέρει τα εξής, σε επιστολή του προς την εφημερίδα «Έθνος», το 1951:

Ebr.commun

<< Ιδρυταί του ΚΚΕ, τόσον εις τας Αθήνας όσον και εις την Θεσσαλονίκην, ήσαν Ισραηλίτες ή κρυπτοεβραίοι Έλληνες, το κίνημά των, παρ’ όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ήτο εβραϊκόν εθνικιστικόν.

Τούτο αποδεικνύεται και από την εκλογικήν των σύμπραξιν με τους Γούδα – Γούναρην και την αντίθεσίν των προς τον Βενιζελισμόν, ενώ ως γνωστόν, οι σοσιαλισταί πρέπει να συνεργάζωνται με τα πλέον προοδευτικά αστικά κόμματα εναντίον των παλαιοκομματικών και οπισθοδρομικών. 

Το υπό την ηγεσίαν μου τότε Σοσιαλιστικόν Κέντρον Αθηνών (έτος ιδρύσεως 1911) ουδέν μέρος έλαβεν εις την ίδρυσιν του ΚΚΕ. 

Τουναντίον προσπαθήσαμεν, μεταβάντες εις τα γραφεία του, οδός Ευριπίδου, να αποτρέψωμεν τους νεοφωτίστους κομμουνιστάς από το να προσχωρήσουν εις την Μόσχαν, προβλέψαντες ποία κρίσις και ποία δεινά επερίμεναν τον Σοσιαλισμόν της Ελλάδος και την Ελλάδα από την Σοβιετικήν παρερμηνείαν του Μαρξισμού.

Δυστυχώς τα σοσιαλιστικά μας επιχειρήματα δεν εισακούστηκαν εφ’ όσον η εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ανθελληνικούς σκοπούς, οι δε γύρω αυτής Έλληνες προλετάριοι ήσαν αγράμματοι και αφελείς. 

Προσήλθαμε εν τούτοις ως μειοψηφία εις το πρώτον Σοσιαλιστικόν Συνέδριον (1918), ηγωνίσθημεν και πάλιν, αλλ’ αποχωρήσαμεν εν τέλει δια να μη γίνωμεν όργανα της κομμουνιζούσης εβραϊκής πλειοψηφίας. 

Έκτοτε, οι παλιοί σοσιαλισταί, επολεμούσαμε και πολεμούμε φανερά και τίμια τον Μπολσεβικισμό, καθώς και τους κατοπινούς διφορουμένους «συναγωνιστάς» του. >>


ΠΗΓΗ:  http://www.pare-dose.net/3544#ixzz2fN26wTzw

Όλα αυτά αποσκοπούν στη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του Πολιτικού Συστήματος

Διχάζεται ο Ελληνικός Λαός, και ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

 Χειραγωγείται η ΟΡΓΗ του κόσμου που έχει προκύψει απο την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. 

 Τη ΔΙΚΑΙΗ αυτή οργή θέλουν να στρέψουν προς ΟΦΕΛΟΣ δικό τους: Τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΩΝ. 

Νέες πηγάδες, νέες σφαγές, νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ…. 

Εμείς θα σφαζόμαστε και αυτοί θα βασιλεύουν με τα αφεντικά τους… με πρόφαση και αφορμή τη Χρυσή Αυγή…. zionazi!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου