Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΟΜΒΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!

Σχόλιο freedomhellas:Μετά την μεθοδευμένη απόπειρα του συστήματος για στοχοποίηση και διαγραφή από την βουλή των Ελλήνων ως παράνομο κόμμα-οργάνωση η Χρυσή Αυγή,Ερχεται στο φως ένα στοιχείο που ξεβρακώνει ολοκληρωτικά το σάπιο πολίτευμα αυτού του τόπου.Αφορά την επίθεση προ ημερών κατά του Πάνου Καμμένου στο κερατσίνι.

Διαβάζοντας πιο κάτω θα καταλάβετε πως,το ξενοκίνητο σύστημα,προσπαθεί να εξοντώσει τους Ελληνόψυχους οι οποίοι είναι πολιτικοί τους αντίπαλοι και εν όψει εκλογών τα σχέδιά τους τρίζουν συθέμελλα.Και επειδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται,και επειδή οι απόπειρες αυτές είναι αποτυχημένες,καλό είναι να περιμένουμε τα χειρότερα και να λάβουμε τα μέτρα μας.Οι δυνάστες αυτού του τόπου,οι προσκυνημένοι στα ξένα κέντρα αποφάσεων,κατόπιν εντολών θα προβούν σε ακραίες ενέργειες κατά του Ελληνισμού προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών τους,των Σιωνιστών.

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!

Σοβαρότατη εξέλιξη στο “επεισόδιο” επίθεσης παρακρατικών στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο που κάποιοι χαχόλοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί το αντιμετώπιζαν με εγκληματικό χαμόγελο, μη μπορώντας να κρύψουν την ικανοποίηση τους.

Η Κρατική ασφάλεια που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, διέταξε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας οδήγησε στον σχηματισμό δικογραφίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας! Συμβάν που βεβαίως δεν έχει προηγούμενο και αποδεικνύει πως η επίθεση ήταν δολοφονική, προμελετημένη και τα πρώτα χτυπήματα (που δεν έδειξαν οι καμερες) “επαγγελματικά”.

Είναι βέβαιο πως ο τρόμος του συστήματος είναι η εθνική ενότητα, που δεν υλοποιείται με ευχολόγια και καλές προθέσεις, αλλά με αγώνα στο πεζοδρόμιο, στην πρώτη γραμμή. Η επίσκεψη του Καμμένου στον τόπο του φονικού, είναι από τις ενέργειες που προκαλούν “αλλεργία” στους φορείς του μίσους και του διχασμού. Μένει να δούμε εάν θα γίνει η κινητοποίηση των αρχών για να βρεθούν οι εγκληματίες για να αποκαλυφθούν και οι ηθικοί αυτουργοί. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να γίνει κάτι τέτοιο, αφού κάποιες “γνωστές φάτσες” που πρωτοστάτησαν σε όλες τις δολοφονικές προβοκάτσιες τα τελευταία 5 χρόνια, έδιναν το παρόν μολύνοντας την κινητοποίηση.

Φάτσες που παρότι έχουν βρεθεί με και χωρίς κουκούλα, εξακολουθούν να βρίσκονται στο απυρόβλητο από τις αρχές. Μάλλον αυτοί που ορκιζόντουσαν ότι “θα τραβήξουν τις κουκούλες” εξαπατούσαν τον κόσμο, όπως με τις “δεσμεύσεις” για τις εξεταστικές που θα τραβούσαν τις κουκούλες των οικονομικών δολοφόνων.

Δείτε και το ενδιαφέρον βίντεο με την ασυλία των δύο πλευρών που ανενόχλητες έπαιζαν πετροπόλεμο στην συγκέντρωση. Δίπλα σε ισχυρές, αστυνομικές δυνάμεις.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου