Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!


Ζούμε την εποχή παράδοσης της χώρας στις προδοτικές ορέξεις ενός ανθρώπου ο οποίος με τεράστια ψέματα έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Και ενώ ο Έλληνας πίστεψε ότι θα σωθεί, ο άνθρωπος αυτός μετά από δύο χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει το βεληνεκές του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση, των δοσίλογων της Κατοχής και όλων των διαχρονικών προδοτών του Ελληνισμού.

Κατεξευτελίζοντας την αξιοπρέπεια και την περηφάνια ενός ολόκληρου λαού, κατάφερε να εξωθήσει πλέον, Ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία στα όρια τους. Κατάφερε να σπρώξει τον Έλληνα στο βούρκο και στον πάτο ενός βρωμερού απόπατου, επιμένοντας με ασύλληπτη παράνοια ότι τον σώζει!!!

Για να μην κάνουμε αναδρομή σε γνωστά ανατριχιαστικά πεπραγμένα του μεγαλύτερου δοσίλογου που γέννησε αυτός ο τόπος, περνάμε στον ορατό πλέον κίνδυνο που απειλεί τη χώρα μας. Την Ελλάδα μας!!!

Το σχέδιο του ανθρώπου αυτού είναι στην τελική ευθεία. Και ο στόχος του είναι η υποδούλωση και ο διαμελισμός της χώρας μας. Οι κινήσεις είναι μελετημένες και προσεκτικές.

Δημιουργεί την κρίση του δημοψηφίσματος, φέρνοντας τους ευρωπαίους στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, με ορατές πλέον σκέψεις για κλωτσιά της χώρας από την ευρωπαϊκή ένωση.

Αρνείται να παραιτηθεί κρατώντας τον έλεγχο του σχεδίου και της ολοκλήρωσής του, κοροϊδεύοντας κατάμουτρα τα βόδια που έχει στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Εξακοντίζει σύννεφα τρόμου στην Ελληνική κοινωνία δια του ογκώδους συνταγματολόγου περί αδυναμίας πληρωμών, συνήθης πρακτική τα τελευταία δύο χρόνια.

Για όποιον δεν έχει καταλάβει ο σύγχρονος Εφιάλτης εξωθεί την Ελληνική κοινωνία σε συγκρουσιακή τροχιά με το κατεστημένο που λέγεται Κυβέρνηση, για την επιβίωσή της. Και η σύγκρουση αυτή, που φαίνεται να είναι αναπόφευκτη, θα οδηγήσει στο αιματοκύλισμα της χώρας καταλήγοντας σε μία επιβολή καταστάσεων είτε από την Ευρώπη είτε από εσωτερικούς δυνάστες.

Την εσωτερική αντιμετώπιση ανέλαβε ο Μπεγλίτης εξαρθρώνοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις, τοποθετώντας ανδρείκελα στις ηγετικές θέσεις, πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές ους. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του νέου Α/ΓΕΕΘΑ, που σε μία αποστροφή του λόγου του τόνισε:

« Σας υπενθυμίζω, ότι κύρια αποστολή μας είναι μετατρέπουμε τις δυνατότητες που μας παρέχει από το υστέρημα του ο Ελληνικός λαός σε επιλογές δράσης τις οποίες προσφέρουμε προς την πολιτική ηγεσία που έχει και την ευθύνη της πορείας του Έθνους. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούμε απόλυτα στην αποστολή αυτή όπως μέχρι τώρα, αποτρέποντας οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια ή και σκέψη από οποιοδήποτε και αν προέρχεται τιμώντας την ιστορία, τις παραδόσεις μας και την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού».

Καλό θα ήταν να μας εξηγήσει ο Στρατηγός τι ακριβώς εννοεί με το «από οποιοδήποτε και αν προέρχεται». Δηλαδή αν ο Έλληνας βγει στο δρόμο γιατί κινδυνεύει η υπόστασή του θα τον χτυπήσει ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ? Θα χτυπήσει ενδεχόμενη παλλαϊκή αντίδραση? ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??

Γιατί φοβάμαι ότι δεν θα βρει ΕΛΛΗΝΕΣ ένστολους των Ενόπλων Δυνάμεων που θα υπακούσουν. Και επίσης φοβάμαι ότι τα όποια όπλα θα στραφούν σε εκείνους που θα τολμήσουν να δώσουν τέτοιου είδους εντολές!!!

Πέρα από τα εσωτερικά μέτωπα που επιδιώκει να ανοίξουν οι δοσίλογοι που κυβερνούν(???) πρέπει να επαγρυπνούμε για ενδεχόμενο μέγιστο Εθνικό κίνδυνο. Ο μαστουρωμένος πρωθυπουργός προωθεί τον διαμελισμό της χώρας!!! Η Ευρώπη μέχρι σήμερα λειτούργησε μέχρι ενός σημείου, ανασταλτικά σε όποιες βλέψεις γειτόνων μας εναντίον μας, στα Βαλκάνια.

Η εξευτελιστική έξοδός μας με πρωτοβουλία που προωθούν οι «εταίροι» μας θα λειτουργήσει καταλυτικά και στο κορμί της χώρας θα πέσουν αναμφίβολα αλβανο-σκοπιανό-βουλγαρο-τουρκοι, για να πάρουν ο καθένας το κομμάτι του.

Εκεί θα έχει ολοκληρωθεί και το έργο του υπερασπιστή της μαριχουάνας και «ιού της μαργαρίτας». Γιατί ο απώτατος σκοπός του βρωμερού αυτού μισέλληνα αυτός είναι. Ο απώτερος είναι η ενδυνάμωση του Αμερικανικού νομίσματος, οδηγώντας το ευρώ σε δυσθεώρητα βάθη, με άρμα την Ελλάδα, Και αυτό το πετυχαίνει!

Σύντομα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο κίνδυνο. Φοβάμαι ότι θα δούμε την έξαρση των αποσχιστικών τάσεων σε Κρήτη, αυτονόμησης στη Θράκη, ένωσης στα Σκόπια και Αλβανία με Μακεδονία και Ήπειρο.

«Η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ». Άς μην το ξεχνάμε Έλληνες. Μας περιβάλλουν και μας δηλητηριάζουν το μυαλό προδότες και ανθέλληνες με ελληνικά ονόματα!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ



ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου