Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Στημένη η δολοφονία Φύσσα!Αγριο δούλεμα στους λαούς της Ευρώπης!


Άλλα μας έλεγε ο τραμπούκος γύφτος της αριστεράς όταν έγινε το περιστατικό!Τί άλλαξε τώρα;Για ποιόν λόγο αποκαλύπτει τις αλήθειες;Τα...τσούγκρισε με τον ΣΥΡΙΖΑ ο εν λόγω κατά παλαιότερη δήλωσή του επιχειρηματίας,ή μήπως έληξε η συμφωνία προπαγάνδας προώθησης του αριστερίστικου εκτρώματος που ακούει στον τίτλο ''ΣΥΡΙΖΑ'';Φήμες οργιάζουν πάντως ότι έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκ.Ευρώ.Από ποιους τα πήρε;Από τους Γερμανούς ή από τον ΣΥΡΙΖΑ;Μήπως και από τους Δύο;Όχι όχι...Ο Λαζόπουλος όταν δήλωσε ότι είναι επιχειρηματίας και εκτελεί εντολές από αυτούς που τον πληρώνουν,τα είχε πάρει από τους Γερμανούς αλλά παράλληλα στήριζε τον Τσίπρα,θυμάστε;Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται σιγά-σιγά,μιας και δεν έχουμε και τόση κοντή μνήμη.Έχοντας υπόψιν την τελευταία δήλωση του Σόι-μπλε για τις Γερμανικές αποζημιώσεις,την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ από αντιμνημονιακού κόμματος σε μνημονιακού,ΤΗΝ ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,καθώς και τις οδηγίες της τέως πρτοέδρου της βουλής Αννας ψαρούδα-Μπενάκη στον Παπούλια περί περιθωριοποίηση των εθνικών μας συνόρων,τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά.



Με όλα τα παραπάνω στοιχεία,εύκολα μπορούμε να υποψιαστούμε πως,μας σπρώχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ για να ολοκληρώσουν το μακάβριο έργο τους κατά του Ελληνισμού.Το ότι ο Σαμαράς θέλει να μείνει ακόμη λίγο στην εξουσία,το χρειάζονται τα ξένα κέντρα αποφάσεων που υπηρετεί,ίσως για να ολοκληρώσει πρώτα τα όσα δεσμεύτηκε και να συνεχίσει στο μέγιστο πάνω στο Γερμανικό άρμα της ελεγχόμενης χρεοκοπίας για να σωθεί το ευρώ και κατά συνέπεια η οικονομία της Γερμανίας.Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως ο Τσίπρας ακολουθεί το Αμερικάνικο άρμα,αυτό της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας,άσχετα αν πίσω από τις αμερικάνικες αγορές ή πίσω από την ΕΚΤ κρύβονται τα ίδια πρόσωπα.Στοίχημα παίζεται μεταξύ των...περιούσιων δανειστών για ανταγωνισμό μεταξύ τους για να αποδώσει στο μέγιστο το σχέδιό τους κατά της χώρας μας.Όπως καταλάβατε,παίζουν μαζί μας για να μας μπερδεύουν,για να μπερδεύουν τους λαούς της Ευρώπης,γιατί πρέπει να έχουμε στον νου μας όσον αφορά τους Γερμανούς ότι οι λεγόμενοι δανειστές δεν θέλουν να σηκώσουν κεφάλι που τελευταία το σήκωσαν πολύ και τους περιμένει στην γωνία  ο Πούτιν που είναι κρυφός συνέταιρος τους.

Έπεται συνέχεια που αφορά την παγκόσμια σκακιέρα...Τέλος πρώτου μέρους.
 Αμφικτύων

1 σχόλιο:

  1. ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
    Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ευρύτερα η ανθρωπότητα έχει άμεση και επιτακτική ανάγκη από ένα δημοκρατικό νόμο για την κατάργηση και ποινικοποίηση της διεθνούς τοκογλυφίας και όχι απλώς την απαλοιφή χρεών ή σεισάχθεια.
    Μπορεί να αναδειχθεί στις μέρες μας η νομοθεσία του μεγάλου Αθηναίου νομοθέτη Σόλωνα;
    Πως μπορεί να επιτευχθεί η επείγουσα και αναγκαία ενοποίηση της ευρωπαϊκής οικονομίας, όλων αρχικά των χωρών με κοινό νόμισμα το ευρώ, για να πάψουν να είναι οικονομικά εχθρικές και παράλογα καταστροφικές μεταξύ τους;
    Όποια χώρα μέλος δεν συμφωνεί μπορεί να φύγει …!
    Η Ελλάδα έχει επίσης επιτακτική ανάγκη την κατάργηση της ληστρικής τοκογλυφίας των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών εις βάρος των υπερχρεωμένων πολιτών με 1,2 -1,8% μηνιαίο επιτόκιο !
    ΑΡΧΑΪΚΟΣ ΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
    Ποιούς φοβίζει ο αρχαϊκός τελεστικός χαιρετισμός από τις τελετές των αρχαίων μυστηρίων ( Archaic Praise Exaltation) τον οποίο αντέγραψαν με έπαρση οι ρωμαίοι κατακτητές ως "salute" και κατάντησε ο πιο απάνθρωπος χαιρετισμός στα μάτια και στις ψυχές όλου του κόσμου από τους φασίστες και ναζί; Τους φασίστες φοβίζει περισσότερο, αυτούς που προωθούν την παγκοσμιοποίηση παραλλαγμένοι μέσα στο χάος της για να παραμείνουν αλώβητοι, να υποτάξουν και να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα. Τους εμπνευστές του οικονομικού ολοκαυτώματος δια της χρεωκρατίας και της ληστρικής εκμετάλλευσης των λαών που προωθεί ο "ιθύνον νους" των οικονομικών δολοφόνων, ασφαλής ως αφέντης της fed με όμηρο την αμερικανική οικονομία και μαριονέτα τη δημοκρατία της φίλης χώρας.
    Ώ καιροί ώ ήθη..!
    Ίσως έτσι να εξηγείται το γιατί δεν μπορούμε να αντιδράσουμε ως χώρα στον οικονομικό ευρωπαϊκό εμφύλιο που προωθούν οι τοκογλύφοι και δεν κάνουμε απολύτως τίποτε γι’ αυτό..! Μας κατάφεραν ίσως να πιστέψουμε ότι είμαστε ανίκανοι να αντιδράσουμε στη «στημένη και χάρις στη ανοχή μας και την ανικανότητα μας ελληνική οικονομική κρίση» διότι η καλοπέραση σε συνδυασμό με την υποβαθμισμένη παιδεία αποχαυνώνει και σκοτώνει το όραμα της δημιουργίας.
    Αντί οι πολιτικοί μας να ερευνήσουν ως οφείλουν την ουσία των προβλημάτων και να προτείνουν πιθανές λύσεις με πρώτο βήμα τη ορθολογική ενημέρωση, του λαού περιορίζονται να δαιμονοποιούν μόνον τους νταήδες της Χρυσής αυγής που λένε και σωστά πράγματα αλλά κρίνουν άκομψα και ενεργούν καμιά φορά ηλίθια. Οι περισσότεροι και κατώτεροι των περιστάσεων πολιτικοί του ελληνικού κηνοβουλίου προπαγανδίζουν ασύστολα το ηθικό και πατριωτικό έργο τους, ενώ χωρίς ντροπή και με χυδαία επιχειρήματα ξεπουλάνε τη χώρα και τη ζωή των παιδιών μας στους χαχάμηδες μεγαλοτραπεζίτες. Ασφαλείς ίσως με τον αισχρό νόμο του Μπενιζέλ περί μη ευθύνης των υπουργών, παρουσιάζουν στον δήθεν ελεύθερο τύπο και τα χειραγωγημένα τηλεοπτικά μέσα μόνο τα αρνητικά της Χρυσής Αυγής επειδή έτσι επιτάσσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, διότι μάλλον τους προκαλεί φόβο. Μεγαλοποιούν και τα απαράδεκτα θύματα από τις δράσεις της Χ.Α. ενώ κωφεύουν για την ευθύνη τους προς τους περισσότερους από 6 χιλιάδες συμπολίτες μας που εξ αιτίας τους οδηγήθηκαν απελπισμένοι στην αυτοχειρία, χωρίς ευτυχώς να πάρουν κανένα προδότη μαζί τους και μας κάνουν ευρωπαϊκό..Ιράκ.! Είναι λάθος να κάνουν τη Χ.Α. αποδιοπομπαίο τράγο της οικονομικής, ηθικής και θεσμικής κρίσης της χώρας. Υπάρχει ο κίνδυνος η αρνητική διαφήμιση να τους κάνει ακόμα και δεύτερο ..πολιτικό κόμμα στο ούτως ή άλλως κατώτερο των περιστάσεων, εκφυλισμένο και ανίκανο να αντιδράσει κηνοβούλιο !
    Η άμεση δημοκρατική διακυβέρνηση χωρίς το νόμο περί ευθύνης υπουργών και η ενεργοποίηση των πολιτών για τη ψήφιση νόμου για τη διάλυση όλων των υπαρκτών πολιτικών κομμάτων και η απαγόρευση δια παντός των κομματαρχών να συμμετέχουν στην πολιτική ζωή της χώρας όταν η αποχή στις επικείμενες εκλογές ξεπεράσει το 60+ %. είναι η μόνη ελπίδα της Ελλάδος.
    Κάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή