Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

 Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΞΟΝΑΣ Η.Π.ΕΙ. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ) ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ", ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΑΥΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ (ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΙΣ), ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ "ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ" ΤΩΝ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

"13Σάλπισε κι ο έκτος άγγελος κι άκουσα μια φωνή από τις τέσσερις γωνιές του χρυσού θυσιαστηρίου, που βρισκόταν μπροστά στο Θεό, 14να λέει στον έκτο άγγελο που κρατούσε τη σάλπιγγα: «Λύσε τους τέσσερις αγγέλους που είναι δεμένοι στο μεγάλο ποταμό, τον Ευφρά­τη». 15Λύθηκαν τότε οι τέσσερις άγγελοι που είχαν προετοιμαστεί για τη συγκεκριμένη αυτή ώρα και μέρα και μήνα και χρονιά να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων.16Άκουσα πως το ιππικό του στρατού αυτού ήταν διακόσια εκατομμύρια.17Τα άλογα κι οι καβα­λάρηδες που είδα στο όραμά μου φορούσαν θώρακες κόκκινους σαν φωτιά, γαλαζωπούς σαν τον υάκινθο και κήρινους σαν το θειάφι. Τα κεφάλια των αλόγων ήταν σαν του λιονταριού κι απ’ τα στόματά τους έβγαινε φωτιά, καπνός και θειάφι. 18Από τις τρεις τούτες συμφορές, τη φωτιά, τον καπνό και το θειάφι που έβγαινε από τα στόματά τους, εξο­λοθρεύτηκε το ένα τρίτο από τους ανθρώπους. 19Η δύναμη των αλόγων βρισκόταν στο στόμα τους και στις ουρές τους, γιατί οι ουρές τους έμοιαζαν με φίδια κι είχαν κεφάλια που σκόρπιζαν το θάνατο." [Αποκάλυψις Ιωάννου 9:13]

"12 Και ο έκτος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον ποταμόν τον μέγαν τον Ευφράτην· και εξηράνθη το ύδωρ αυτού, ίνα ετοιμασθή η οδός των βασιλέων των από ανατολής ηλίου." [Αποκάλυψις Ιωάννου 16:12]


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΒΗΜΑ" 10/9/14

Εκκληση στην Κίνα να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αυξανόμενης απειλής τού Ισλαμικού Κράτους απηύθυνε η Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Σούζαν Ράις, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής της αυτήν την εβδομάδα στο Πεκίνο. Η Ράις είχε την Τρίτη 45λεπτη συνάντηση με τον κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ, ενώ στο γεμάτο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται σειρά άλλων επαφών με ανώτατους κινέζους αξιωματούχους.  

Η Ράις, η οποία βρίσκεται στην κινεζική πρωτεύουσα προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα τον Νοέμβριο, δεν έχει καμία δέσμευση μέχρι στιγμής από την πλευρά του Πεκίνου ότι θα συμβάλει στον αγώνα των Ηνωμένων Πολιτειών κατά των τζιχαντιστών. Ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος ωστόσο δήλωσε στην Washington Post ότι «οι Κινέζοι εξέφρασαν ενδιαφέρον». 

Η αύξηση των τρομοκρατικών απειλών από εξτρεμιστές ισλαμιστές εξελίσσεται σε μείζον πρόβλημα και για την Κίνα, και ειδικότερα στη δυτική επαρχία Σιντζιάνγκ. Αμερικανοί και Κινέζοι βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις σχετικά με το είδος της πιθανής κινεζικής συμβολής, προσθέτει η πηγή της Washington Post. «Προσπαθούμε να χτίσουμε μία διεθνή συμμαχία και είναι σημαντικό η Κίνα να είναι μέρος αυτής», σημειώνει χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Οι σινοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται σε ένταση το τελευταίο διάστημα, την οποία προσπαθεί να αποκλιμακώσει η Σύμβουλος Ασφαλείας εν όψει της επίσκεψης Ομπάμα. Στο αρνητικό κλίμα συνέβαλε πρόσφατη συνέντευξη του αμερικανού πρόεδρου, στην οποία έκανε λόγο για παθητική στάση της Κίνας σε διεθνείς κρίσεις. 

«Εχουν υπάρξει ελεύθεροι καβαλάρηδες για τα τελευταία 30 χρόνια, και αυτό έχει λειτουργήσει καλά γι’ αυτούς. Καμιά φορά, όταν το inbox μου αρχίζει να γεμίζει, αστειεύομαι: Δεν μπορούμε να είμαστε λίγο περισσότερο σαν την Κίνα; Κανείς δεν μοιάζει να περιμένει από αυτούς να κάνουν τίποτα σε τέτοιες καταστάσεις»
, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ομπάμα στους New York Times.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου