Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΕΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΕΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
 ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!H χώρα μας και η Κύπρος έχουν πλέον φτάσει στο σημείο που επιδίωκαν οι εχθροί μας και οι εδώ συνεργάτες τους. Αφού εξαθλίωσαν τους Έλληνες και τους Κυπρίους, αφού κατέστρεψαν την οικονομία της Ελλάδος και της Μεγαλονήσου σε ελάχιστο χρόνο, τώρα πλέον μπαίνουν στην επόμενη φάση, που αφορά διαμελισμό ελληνικών-κυπριακών εδαφών.
Το άρθρο που αναδημοσιεύσαμε το πρωί από το polemiko-imerologio.gr, έθετε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση:"Από την αρχή του χρόνου, οι δύο γείτονες που έχουμε από ΠΑΝΩ μας, (Σκόπια-Αλβανία) δέχονται πολλές πιέσεις από τους “φίλους” και τους “συμμάχους” μας στο ΝΑΤΟ, να μας επιτεθούν στρατιωτικά. Από το 2012 το συζητάνε, αλλά τον τελευταίο χρόνο τους πιέζουν πολύ, ιδιαίτερα τα Σκόπια. Τους διαβεβαιώνουν πως η Ελλάδα δεν έχει καμία τύχη και να μην φοβούνται, γιατί ταυτόχρονα θα χτυπήσει και η Αλβανία και η Τουρκία και ο UCK που έχει οπλισμένες ομάδες μέσα στην Ελλάδα και οι Τζιχαντιστές με τους μετανάστες μέσα στις πόλεις.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι τους λένε".

Τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Η Ελλάδα έχει σχεδιαστεί να δεχτεί ασύμμετρες επιθέσεις με κύριο μοχλό την Τουρκία. Μια Τουρκία η οποία έχει την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της ΕΕ σε ό,τι κάνει στην κυπριακή ΑΟΖ. Έχει καταλάβει τα θαλάσσια σύνορα της Κύπρου και ...δεν κουνιέται φύλλο! Η Ελληνική κυβέρνηση περιορίζεται σε διπλωματικές κινήσεις ερασιτεχνικού τύπου, ελπίζοντας στην...φιλοτιμία των...συμμάχων μας! Δεν έχουμε συμμάχους. Έχουμε εχθρούς! Οι ΕΕ ενώ θα έπρεπε να στηρίζει τα σύνορά της, τις χώρες μέλη της, την Ελλάδα και την Κύπρο, κάνει πλάτες στους Τούρκους!

Οι γείτονές μας βρίσκονται σε πολύ πλεονεκτικότερη θέση από το 1974! Κι ας είμαστε εμείς στην ΕΕ, ενώ τότε δεν ήμασταν. Η Τουρκία, με την ενθάρρυνση των δικών μας "συμμάχων" μπορεί να επιτεθεί ανά πάσα στιγμή με ασύμμετρες επιθέσεις τόσο από τον βορρά (βλέπε Θράκη αλλά και από τον Αυλώνα διά της Αλβανίας) αλλά και από την θάλασσα (βλέπε Κυπριακή ΑΟΖ). Μην ξεχνάμε και το Καστελόριζο. Αππό 'κει που ο ΓΑΠ πήγε να μας ανακοινώσει την είσοδο της χώρας στον μηχανισμό υποδούλωσης ΕΕ-ΔΝΤ! Η Τουρκία μπορεί να επιτεθεί και στο νησί μας ή να αγκυροβολήσει δικό της πολεμικό στον θαλάσσιο χώρο της Ελλάδος!

Η ελληνική κυβέρνηση των μπούληδων και των οσφυοκαμπτών δεν θα κάνειν τίποτε. Η κυβέρνηση των δωσιλόγων δεν θα δώσει την παραμικρή εντολή στις ένοπλες δυνάμεις μας να αντιδράσουν. Θα αποδεχτεί τα τετελεσμένα γεγονότα που θα δημιουργήσουν οι Τούρκοι και απλά θα περιορίζεται σε διαβήματα και σε διπλωματική στήριξη από τους διεθνείς οργανισμούς! Κανείς διεθνείς οργανισμός και καμία χώρα ή ΕΕ δεν πρόκειται να στηρίξει την Ελλάδα ή την Κύπρο. Και την Κύπρο ολόκληρη να καταλάβουν οι Τούρκοι ή και το Καστελόριζο ακόμη, η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει απολύτως τίποτα! Θα κάτσει στ' αυγά της και θα ...φωνάζει από το πεντάγωνο ή του Μαξίμου να την ακούσει ο Ομπάμα ή η Μέρκελ!

Αυτά κατάφεραν τα πολιτικά ανδρείκελα που...έπεσαν στα τέσσερα για να υπακούσουν στις εντολές των τοκογλύφων της ΕΕ και του ΔΝΤ!

Η Ελλάδα και η Κύπρος βρίσκονται πλέον στο σημείο Μηδέν. Τα πολύ χειρότερα έρχονται!!!

Ο Θεός μόνο μπορεί να βοηθήσει.
πηγή
Σημείωση freedomhellas: Εχουμε πει και υποστηρίζουμε συνεχώς πως,την Τουρκία δεν την θέλουν πια ανάμεσά τους όπως και τους Αλβανούς και τους υπόλοιπους και ο λόγος είναι απλός:Με εμάς είναι σίγουροι πως μας έχουν στο χέρι,άλωστε μας αρμέγουν 2 αιώνες τώρα και μας ελέγχουν πλήρως.Αυτούς τους κανίβαλους,πως θα τους κάνουν καλά;;;Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως,Αμερικάνοι και Ρώσοι είναι συνεταιράκια εδώ και 80 χρόνια τώρα και έχουν κοινό σκοπό:ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!Ψήνουν τους γύρω μας να μας ορμήξουν γιατί ξέρουν πως θα σπάσουν τα μουρα τους όπως γίνεται χιλιάδες χρόνια τώρα με οποιονδήποτε εχθρό μας απο την αρχή της ιστορίας μας εώς σήμερα.Αλωστε,σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά θα επέμβει η Ρωσία έτσι κι αλιώς και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.Είναι μελετημένα ένα προς ένα.Το ότι τους ξεφεύγουν κάποια σημεία λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης,είναι σίγουρο και γιαυτό θα σπάσουν και οι ίδιοι τα μούτρα τους στο τέλος.Ο μεγάλος κερδισμένος;Οι Εβραίοι φυσικά που υπονομεύουν τους λαούς εξαθλιώνοντάς τους με τους πράκτορές τους,τους οικονομικούς τους δολοφόνους,τις θέσεις-κλειδιά στα θεσμικά σημεία της λειτουργείας των κρατών κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου