Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Και το "Corpus Christi" έχει περιούσια "καταγωγή"!! Η ξεφτίλα του MEGA και των κρατικών ΜΜΕ


Ναι σωστά διαβάζετε.. Πάλι οι φίλοι μας οι περιούσιοι βρίσκονται πίσω απο την χυδαία ταινία που ξεφτιλίζει τον Ιησού και τον Χριστιανισμό. Δημιουργός της ταινίας είναι ο Terrence McNally, ο οποίος έχει προκαλέσει την οργή των Χριστιανών και της Εκκλησίας σε πολλές Χριστιανικές χώρες όπου επρόκειτο να προβληθεί η παράστασή του που παρουσιάζει τον Ιησού να έχει σεξουαλική ομοφυλοφιλική σχέση με τον Ιούδα και τους Αποστόλους. Παρουσιάζει τους Αποστόλους και τον Ιησού να κάνουν σεξ μεταξύ τους.


Σκηνή απο την ταινία στην Ελλάδα

Διαβάσαμε σε αυτή την ιστοσελίδα σχετικά με την εβραϊκή καταγωγή του καθώς και για άλλους Εβραίους σκηνοθέτες που προσπαθούν να ξεφτιλίσουν τον Χριστιανισμό και τον Χριστό στο Μεξικό.

Βέβαια τα "ελληνικά" ΜΜΕ όπως το MEGA και η κρατική τηλεόραση φρόντισαν για ακόμη μια φορά να διαστρεβλώσουν την είδηση για τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η ταινία. Είπαν λοιπόν αυτές οι "πόρνες" της δημοσιογραφίας οτι "χρυσαυγίτες" και "φανατικοί" αντέδρασαν έντονα για την ταινία και παρουσίασαν την ταινία ως "διαφορετική" και "έκφραση τέχνης". Δεν είπαν όμως στους Έλληνες τηλεθεατές τους τίποτα για το χυδαίο περιεχόμενο. Οτι δηλαδή παρουσιάζει τον Ιησού σαν gay που έχει σχέση με τον Ιούδα και τους Αποστόλους.


Σκηνή απο την ξένη παράσταση

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε επίσης την στάση του "κόσμου του θεάτρου" που έσπευσε να υπερασπιστεί την ταινία και τους ηθοποιούς που την ανέβασαν.

Η υποκρισία των καναλιών και του διεφθαρμένου κόσμου της τέχνης στην Ελλάδα φαίνεται απο το γεγονός οτι ουδέποτε τόλμησαν να ανεβάσουν κάποια ταινία για τον Μωάμεθ ή τον Γιαχβέ.. Για τον Μωάμεθ γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων και για τον Γιαχβέ γιατί ανήκουν τα κανάλια στον λαό του. Κτυπούν όμως τον Χριστιανισμό γιατί μέχρι τώρα δεν αντιδρούσε κανείς. Αυτές οι μέρες όμως τελείωσαν. Απο εδώ και πέρα οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και δεν θα ακούγεται μόνο η δική τους άποψη.

 Δοαβάστε επίσης και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου