Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ!

Σημείωση Freedom Hellas:Έχουμε γράψει κατά καιρούς ότι και οι Ρώσοι είναι στο κόλπο της Παγκοσμιοποίησης.Μην γελιέστε,ο Μεντβέντεφ ποζάρει φαρδιά πλατιά κρατώντας το παγκόσμιο νόμισμα,(δείτε εδώ).Επίσης πρέπει να σημειώσουμε πως,όταν το 1992 η Αμερικάνικη εταιρεία Veri Chip κατασκεύασε το εν λόγω τσιπάκι που γίνεται λόγος σήμερα,οι Ρώσοι σε δήθεν ανταγωνιστικό κλίμα κατασκεύασαν το αντίστοιχο σε πολύ μικρότερο μέγεθος!Αυτό και άλλα πολλά παρόμοια στοιχεία είναι υπέρ αρκετά να καταλάβει κανείς το καλοστημένο σκηνικό,όπου οι κυβερνήσεις των υπόλοιπων κρατών έχουν αντιληφθεί και νοιώθουν μετά από απειλές ή εξαγορά ότι,τα περιθώρια στενεύουν και δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής της χώρας τους από τα δόντια της παγκοσμιοποίησης.

Τα πολιτικά διαβατήρια, τύπου βιβλιαρίου, θα αντικατασταθούν με πλαστικές κάρτες που θα λειτουργούν ηλεκτρονικά. Το σχέδιο αυτό ανακοίνωσε χθες ο Ρώσος υπουργός Επικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, Νικολάι Νικιφόροφ, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Российская газета».

Η ιδέα συζητήθηκε με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης. Οι καθολικές ηλεκτρονικές κάρτες πρέπει να αρχίσουν να εκδίδονται στη Ρωσία στις αρχές του επόμενου έτους.

Η νέα ταυτότητα των Ρώσων πολιτών θα είναι μια πλαστική κάρτα με ένα τσιπ στο οποίο θα καταγράφεται το ιστορικό του κατόχου όπως η ιατρική του ασφάλιση, η συνταξιοδότησή του ή η εργασία του και η διεύθυνση διαμονής του.

Ο νέος προσωπικός χάρτης θα αντικαταστήσει και την άδεια οδήγησης, αφού στο τσιπ θα εμπεριέχονται οι ικανότητές του. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα εξισωθεί με την ισχύ ενός διαβατηρίου. «Το πιο πιθανό για τη Ρωσία είναι να αποχωριστεί σταδιακά τα χάρτινα διαβατήρια», γράφει η εφημερίδα σημειώνοντας ότι αυτό θα μειώσει και το κόστος έκδοσης της ταυτότητας των πολιτών.


 Σας θυμίζει την κάρτα του πολίτη όπως στη χώρα μας;Έχετε υπόψιν πως,οι Ρώσοι δεν είναι προσαρτισμένοι στην Ε.Ένωση,αλλά το Ευρασιατικό τόξο όπως το ονομάζουν,την αντιστοιχη ΕΟΚ,προπάτορας της Ε.Ένωσης που αφορά την Ασία!Μην εκπλαγείτε εάν ακούσετε για την Δημιουργία μιας Ευρασιατικής Ένωσης στο προσεχώς μέλλον,όπου η Ρωσία παίζει τον ρόλο ''κλειδί'' της υπόθεσης...

   πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου