Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Τον πάνε στα δικαστήριαΑσφαλιστικά μέτρα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, κατέθεσε σήμερα το πρωί ο δήμος Αχαρνών για "παράνομη εγκατάσταση Κέντρου Κράτησης παρανόμως εισερχομένων αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα".


 Συγχρόνως, ο δήμος εξετάζει το ενδεχόμενο της αποβολής...

της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας από το αγροδασόκτημα Αμυγδαλέζα, καθώς, όπως υποστηρίζει, η εγκατάσταση του Κέντρου Κράτησης έγινε χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με το δήμο.

Σε εξώδικο που είχε αποστείλει ο δήμαρχος Αχαρνών, Σ. Ντούρος, στις 12 Απριλίου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – και το οποίο είχε κοινοποιηθεί, μεταξύ άλλων, στο γραφείο πρωθυπουργού, το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής – εξηγεί ότι η συγκεκριμένη έκταση αποτελεί ιδιοκτησία του δήμου, αναγνωρισμένη από το δημόσιο και ως εκ τούτου "προκειμένου να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια οφείλει να ζητήσει την άδεια-έγκριση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αχαρνών".
Σημείωση Freedomhellas: Επιτέλους και κάποιοι που δεν προσκυνούν τους πουλημένους αυτού του τόπου.Ας τους αντιγράψει και κανείς άλλος αν έχει τα κότσια...  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου