Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Οικολόγοι Πράσινοι: Ναι στα καθαρόαιμα στρείδια - Όχι στους καθαρόαιμους Έλληνες!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ένα κόμμα γνωστό για τις "διεθνιστικές" και "αντεθνικές" - "αντιρατσιστικές" τους θέσεις.


Το περίεργο είναι οτι ενώ οι οικολόγοι Πράσινοι νοιάζονται για τα είδη στρειδιών στην Ελλάδα που δέχονται "εισβολή" απο άλλα είδη στρειδιών απο άλλα μέρη του κόσμου, δεν νοιάζονται καθόλου για την επίθεση που δέχονται οι Έλληνες και η Ελλάδα απο τους "λαθρομετανάστες".Έτσι τα στρείδια "λαθρομετανάστες" στην Ελλάδα είναι κακά και επικίνδυνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας της φύσης, η οποία όπως λένε διατηρείται με φυσικό τρόπο μέσω των φυσικών συνόρων που η ίδια η φύση φρόντισε να υπάρχουν.


Σύμφωνα με τους οικολόγους υπάρχουν πολλές φυλές σκυλιών και αυτό είναι φυσικό, φυσιολογικό και το ζητούμενο για να υπάρχει βιοποικιλότητα. Αυτό όμως που δεν επιτρέπουν οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι να υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικών φυλών.


Με ποια λογική βέβαια; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.


Οι άνθρωποι "λαθρομετανάστες" δεν είναι κακοί για τους Οικολόγους Πράσινους.Αντίθετα είναι καλοί και πρέπει να έρθουν και άλλοι.


Ακόμη οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν κακό το να διατηρηθεί η καθαρότητα της ελληνικής φυλής και τους γένους των Ελλήνων και λένε ότι δεν υπάρχουν φυλές και πρέπει να δεχθούμε την πολυπολιτισμική κοινωνία.


Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο Τρεμόπουλος είχε εμφανισθεί σε βίντεο παλαιότερα να υπερασπίζεται τους Σκοπιανούς εις βάρος των Ελλήνων.
Βλέπετε οι άνθρωποι δεν είναι σαν τα στρείδια!! Τα στρείδια έχουν κυριαρχικά δικαιώματα στην φυλή και τον τόπο τους, ενώ οι Έλληνες όχι!Στα στρείδια υπάρχουν διαφορετικές φυλές και πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν.Δεν πρέπει να αφανισθούν!


Το μόνο που πρέπει να αφανισθεί για τους Οικολόγους Πράσινους είναι η ελληνική φυλή.


Διαβάστε το σχετικό άρθρο απο τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ
Κανένα “πράσινο” κίνημα δεν ξεχνά τον “ρατσισμό”, (όπως και τα «δικαιώματα των μειονοτήτων» και «τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων»). Ο αντιρατσισμός τους όμως, πάει περίπατο όταν πρόκειται για ζώα και φυτά.


Αλληλεγγύη προς τους μετανάστες ζητούν οι οικολόγοι πράσινοιπηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου