Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η...ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!


Τρέμουν τις Εκλογές οι δήθεν "σκληροί διαπραγματευτές", που έχουν συμφωνήσει ΣΕ ΟΛΑ με τους δανειστές!



Προσπάθεια να επιβάλλουν την αναβολή των εκλογών, τουλάχιστον για ένα χρόνο, καταβάλλουν σύμφωνα με πληροφορίες οι εταίροι και δανειστές της χώρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γερμανική κυβέρνηση διακινεί πρόταση για μετάθεση των εκλογών το 2013 με το επιχείρημα ότι έτσι θα διασφαλιστεί το κλίμα πολιτικής σταθερότητας που απαιτείται προκειμένου να υλοποιηθεί η δανειακή σύμβαση και να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις που αξιώνει η τρόικα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν...

ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσπαθούν να πείσουν τον Αντώνη Σαμαρά να συναινέσει στην παράταση του βίου της συγκυβέρνησης για έναν χρόνο. "Πως θα πάμε στις γειτονιές;" αναρωτιούνται στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επισημαίνουν ότι αν οι εθνικές εκλογές διεξαχθούν περί το Πάσχα την αποδοκιμασία των πολιτών θα εισπράξει σχεδόν "μονοπωλιακά" το ΠΑΣΟΚ.

Στελέχη της ΝΔ δεν έχουν σχολιάσει τις πληροφορίες ότι οι δανειστές αξιώνουν να παραταθεί ο πολιτικός βίος της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου.
Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από "διαρροές" σε νταβατζήδικο μέσο και βέβαια, λένε την μισή αλήθεια: Οι δανειστές δεν πιέζουν για παράταση της δοτής ψευτοκυβέρνησης, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ...ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ!

Και πρώτοι απ' όλους οι Τζέφρυ και Καρατζαφέρης, που ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τις Εκλογές, διότι γνωρίζουν πως τα πραγματικά ποσοστά τους ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ από τα χαμηλά που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις!


Και καλά, θα αναρωτηθεί κάποιος: Ο Σαμαράς που βρίσκεται μπροστά με μεγάλη διαφορά και...προβάρει πρωθυπουργικά κοστούμια, γιατί κάθεται και το συζητάει;
Μα για να αποδείξει πως είναι...καλός και υπάκουος στους τοκογλύφους και τα διάφορα παράκεντρα εξουσίας που διορίζουν Πρωθυπουργό όποιον γουστάρουν!

Έτσι λοιπόν, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ την παράταση της αντισυνταγματικής κυβέρνησης ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι' αυτό...συσκέπτονται οι προδότες: Όχι για να...σώσουν μισθούς και συντάξεις όπως ψευδέστατα λένε, αλλά για να παρατείνουν τον βίο του κυβερνητικού τους θίασου, κάνοντας πιθανότατα έναν ανασχηματισμό για να δουλέψουν τους ψηφοφόρους τους!

Ας μην είναι όμως τόσο σίγουροι πως εκείνοι δεν θα αντιδράσουν αυτή τη φορά στην κοροιδία...!



  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου