Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!



Σημείωση του freedomhellas: Στο παρελθόν ξοδέψαμε αρκετή μελάνη,αναφερόμενοι στον Οικουμενισμό,την παγκοσμιοποίηση,την Μασονία και τον ύποπτο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο,που δείχνει να είναι προσκυνημένος στην ΝΤΠ!
 Για να θυμηθούμε εν ολίγοις,γράψαμε και μπήκαμε στο στόχαστρο των προσκυνημένων πως,ο Πάπας Βενέδικτος και ο Ιερώνυμος υπήρξαν συμμαθητές στην θεολογική σχολή του Βερολίνου και ο ένας διορίστηκε προκαθήμενος στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και ο άλλος Αρχιεπίσκοπος.Τονίσαμε τότε,πως το κάστρο της Ορθοδοξίας τρίζει από θεμέλιο και ο διωγμός των χριστιανών είναι πλέον προ των πυλών!
 Λοιπόν,δυστυχώς δικαιωθήκαμε!!!,Ένας κληρικός,στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης,ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μανώλης,αντί Οικουμενιστής διώκεται με καθαίρεση γιατί σήκωσε το ανάστημά του απέναντι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων!


 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 7 ΣΤΙΣ 12:00 ΜΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
Ειρηνική συμπαράσταση στον π. Νικόλαο Μανώλη

Από τον Ι. Ν. Προφήτη Ηλία στην Άνω Πόλη, πνευματικά παιδιά και ακροατές των ομιλιών του. Είναι ο παπάς μας 25 χρόνια τώρα, που σήμερα διώκεται, επειδή οι αλήθειες που λέει για τις αιρέσεις δεν αρέσουν σε Πατριάρχες και Επισκόπους. Κινδυνεύει με καθαίρεση.

Λίγα περισσότερα… με βάση στην Ορθόδοξία των Πατέρων
Ο Οικουμενισμός είναι η παγκοσμιοποίηση των θρησκειών. Στο πρόσωπο του π. Νικολάου επιχειρείται η φίμωση των κληρικών που αντιδρούν στην παναίρεση του οικουμενισμού και ορθώνουν Ορθόδοξη φωνή. Η άδικη καικατασκευασμένη δίωξη κατά του π. Νικολάου ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Καλούμε όλους τους ορθοδόξους Αρχιερείς, Ιερείς, μοναχούς και λαϊκούς να πάρουν θέση απέναντι στην παναίρεση του Οικουμενισμού. Είναι καιρός να ελεγχθούν θεολογικά με βάση τη διδασκαλία των πατέρων Πατριάρχες, Αρχιερείς, κλήρος και καθηγητές Θεολογικών Σχολών, για τα δογματικά τους σφάλματα και τις αιρετικές τους απόψεις.

Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της ανεμπόδιστης τέλεσης των εφημεριακών καθηκόντων του παπά της «γειτονιάς» μας, που μιλά μεσ’την καρδιά μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:
Οι διαχειριστές του Ιστολογίου Κατάνυξις, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Αναστασία Παπαδάκη για την παραγωγή αυτού του συγκλονιστικού βίντεο που πρέπει να το δει όλη η
οικουμένη. Διαδώστε το.
http://katanixis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_54.html

Αμφικτύων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου