Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κλείνουν την ΕΡΤ με το ''έτσι γουστάρω''!!!



Από το 1992 μαγειρεύεται το κλείσιμο της Εθνικής Ράδιο Τηλεόρασης και μιας και δεν μπορούσαν να βρουν δικαιολογητικά που να πληρούσαν τις προϋποθέσεις για το κλείσιμό της,μετά από αλλεπάλληλη προπαγάνδα,δήθεν ζημιογόνα για την Εθνική οικονομία,αποφάσισε  σε πλήρη συνεννόηση η τριτοαρχιδική κυβέρνηση και με την υπογραφή του Εβραίου Ελληνοαλβανικής καταγωγής προέδρου της Ελληνικής Δεινοκρατίας,να βάλουν λουκέτο στον εθνικό φορέα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
 Πολλοί από εμάς είπαμε στο παρελθόν διάφορα για την ΕΡΤ όπως:''Γιατί να την πληρώνουμε αφού δεν την παρακολουθούμε'',''Εκεί λυμαίνονται τα λαμόγια'' και άλλα πολλά.

 Καλώς ή κακώς όμως,Έχει το πιο ηθικό και παιδαγωγικό πρόγραμμα σε τούτη την έρημη χώρα.Δεν μπορεί να πει κανείς ότι έβγαλε τους πούστηδες και τις λεσβίες στον αέρα για διάφορες ''ψυχαγωγικές''εκπομπές και έστω και χειραγωγημένος φορέας,έστω για τα προσχήματα λειτουργούσε αυτό το υποτυπώδες Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και κάπου έμπαινε ένα τυπικό μέτρο.
 Τώρα που δεν θα την πληρώνουμε στην ΔΕΗ μιας και δεν θα εκπέμπει, δεν δικαιούμαστε να παραπονεθούμε εάν στο σύντομο μέλλον προβληθούν τσόντες μέρα μεσημέρι ως παιδαγωγικό πρόγραμμα.
 Δεν δικαιούμαστε να πούμε κουβέντα που θα αποκοπούμε από τους ομογενείς μας στο εξωτερικό,δεν δικαιούμαστε να δικαιολογηθούμε για τίποτα,για ότι θα προβάλλονται στον έξω κόσμο από δω ό,τι θέλουν τα Τουρκο-τσοντοκάναλα,ενώ εδώ μπορεί και να σφάζονται και οι ομογενείς μας και η κοινή γνώμη να έχουν πλήρη άγνοια.
 Θα απολαμβάνουμε στον άνετο καναπέ μας τις διάφορες τσόντες ως παιδαγωγικό πρόγραμμα,την παραπληροφόρηση των καναλαρχών και των υποτασσόμενων δημοσιοκάφρων,τους πούστηδες και τις λεσβίες μέρα μεσημέρι να αυτοαποκαλούνται ως διαφορετικοί και όχι ως ανώμαλοι.
  Αμφικτύων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου