Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

75 ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!



Σημείωση freedomhellas:
Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο γράφοντας και αναρτώντας διάφορα θέματα σχετικά με τον τεκτονισμό και τους εξουσιαστές αυτού του τόπου αλλά και του κόσμου ανά την υφήλιο γενικότερα.Παρ όλα αυτά μαθαίνουμε πράγματα που αποτελούν λεπτομέρειες πάνω στα προηγούμενα θέματά μας και άλλοτε απλές γενικεύσεις.Το γενικό συμπέρασμα είναι πως,την υφήλιο  με το πέρασμα των χρόνων την τύλιξε μια πλεκτάνη με κοινό συμφέρον,αφού πίσω από αυτή βρίσκεται μια χούφτα ανθρώπων που καλύπτεται πίσω από κυβερνήσεις,λαούς,τράπεζες ιερατεία και επιχειρήσεις.

  Το παρακάτω κείμενο αποτελεί μαρτυρία του Χ.Αθανασίου που κατέθεσε για την λίστα Λαγκάρτντ και είναι παρμένο από ιστοσελίδα βουλευτή.



"...ΖΗΤΗΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΙΕΡΩΝΥΜΟ"!


ΔΗΛΩΣΗ Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(κατέθεσε για τη λίστα Λαγκάρντ)


ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗ ΣΕΙΣ ΤΟΥ




 Έλαβε 100.000 € οικονομική ενίσχυση από τους τέκτονες; Αποδέχεται δωρεά όπως και αυτή του απατεώνα Λαυρεντιάδη;

Συγκλονίζει η δήλωση του πρώην τμηματάρχη της Διεύθυνσης Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστου Αθανασίου, ότι «την Ελλάδα κυβερνάει η μασονία, ενώ όλο τον κόσμο τον ελέγχουν 75 μασονικά σχήματα».
Η δήλωση έγινε –δις- ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής τόσο στις 21 Φεβρουαρίου, όσο και λίγες ημέρες αργότερα στην ίδια επιτροπή, κατά την κατάθεσή του για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.

  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου