Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Οι αντιδράσεις των κομμάτων και μερικές παλαιότερες συγκεντρώσεις ...έξω από το Mega...

 Σημείωση freedomhellas:Με αφορμή την συγκέντρωση της Χ.Α.έξω από το mega,έριξαν τις μάσκες τους οι διεθνιστές προοδευτικοί προδότες αυτής της χώρας.Οι σύγχρονοι εφιάλτες υπό το προσωπείο της...προόδου και της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βγήκαν από τα ρούχα τους και έριξαν χολή κατά της Χ.Α.Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ως ιστοσελίδα δεν έχουμε κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές προτιμήσεις για ιδεολογικούς λόγους,αλλά πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΝΔ : «Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια»

ΣΥΡΙΖΑ : «Η απαράδεκτη επίθεση της Χρυσής Αυγής, η οποία έφτασε σε μέγιστο σημείο χυδαιότητας με αφορμή την προβολή ενός «τούρκικου» σήριαλ στην τηλεόραση, δείχνει για άλλη μια φορά το αποτρόπαιο πρόσωπό της. Να τη χαίρονται αυτοί που τη θεωρούν και προνομιακό συνομιλητή τους».

ΔΗΜΑΡ: «Η άθλια επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega αγγίζει τα όρια της πολιτικής παραφροσύνης. Οι χυδαίες συμπεριφορές των «ταγμάτων εφόδου» και του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου ας σημάνουν επιτέλους συναγερμό στο Δημοκρατικό κόσμο».


...και μερικές παλαιότερες συγκεντρώσεις έξω από το Mega ...
Ιδιαίτερη προσοχή στο σύνθημα που υπάρχει στην τελευταία φωτό
(τότε δεν ...ενοχλούνταν ο "Δημοκρατικός κόσμος"...)







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου