Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Σφιγγει ο κλοιός της ΝΤΠ!

Μνημόνιο και στη Γερμανία θέλει ο Σόιμπλε


Μην θέλοντας να αντιληφθεί τις αιτίες για την κρίση της ελληνικής οικονομίας, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με πηγές του Spiegel, εξετάζει ως απάντηση στην ύφεση της οικονομίας της χώρας του ένα μνημόνιο. Το άρθρο του γερμανικού περιοδικού, που τιτλοφορείται «το κρυφό πρόγραμμα λιτότητας του Σόιμπλε», υποστηρίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών εκπονεί πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας καθώς φοβάται ότι η παρατεταμένη ύφεση στην ευρωζώνη θα επηρεάσει και την Γερμανία.
To πρόγραμμα εκτός από σφοδρές περικοπές, σύμφωνα με πηγές από το Υπουργείο Οικονομικών, θα περιλαμβάνει και ρήτρες για τους διαδόχους του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.Λιτή παρακαταθήκηΚατά το Spiegel, ο Σόιμπλε φαίνεται να προωθεί βαθιές περικοπές στα δημόσια έξοδα και μειώσεις σε επιδόματα και κοινωνικές παροχές. Την ίδια στιγμή, το πρόγραμμα λιτότητας θα διασφαλίζει ότι όποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση δεν θα μπορεί να ξοδεύει αλόγιστα αλλά αντιθέτως θα πρέπει εφαρμόζει την παρακαταθήκη περικοπών που θα αφήσει σαν κληρονομιά ο υπουργός Οικονομικών.

Ανάμεσα στα μέτρα που μελετά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι η αύξηση του κατώτατου συντελεστή ΦΠΑ από 7% σε 19% και η μείωση στις φαρμακευτικές δαπάνες κατά 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα όρια συνταξιοδότησης, βάσει του προγράμματος ενδέχεται να είναι ανώτερα των 67 ετών και υπάρχει πρόβλεψη για «αποτροπή της συνταξιοδότησης».

Ταυτόχρονα, το επιτελείο του γερμανικού υπουργείου εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης των κοινωνικών παροχών στις ευπαθείς ομάδες, όπως είναι οι χήρες και οι ανύπαντρες μητέρες. Εάν το πρόγραμμα εφαρμοστεί θα υπάρξουν μειώσεις και στις δημόσιες δαπάνες που προορίζονται για έργα υποδομών.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να θεωρήσουν ότι αυτή η θετική μέχρι στιγμής κατάσταση είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον», είχε πει σε ομιλία του ο Σόιμπλε, προετοιμάζοντας τους πολίτες για τα επικείμενα.

«Πικρό déjà vu»

«Οι Γερμανοί ζουν ένα πικρό déjà vu. Ήταν μόλις 10 χρόνια πριν που ο καγκελάριος Σρέντερ έλαβε σκληρά και καθόλου δημοφιλή μέτρα λιτότητας και εφάρμοσε μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και στις κοινωνικές παροχές. Αυτή τη φορά οι περικοπές ίσως να είναι ακόμα μεγαλύτερες», σχολιάζει το Spiegel προσθέτοντας ότι «με απλά λόγια, η Γερμανία αρχίζει να θέτει τον εαυτό της σε σιδηρά πειθαρχία».

 πηγή

Σημείωση freedomhellas:Όπως θα δούμε σε λίγα χρόνια από τώρα,τα μνημόνια της λιτότητας θα εξαπλωθούν σε όλα τα κράτη της υφηλίου με σκοπό να καταρρεύσουν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και να εδραιώσουν το παγκόσμιο νόμισμα ως plan ''a'',το οποίο και παρουσίασαν στην σύνοδο των G 8 το 2009


Το plan ''b'' είναι η απευθείας εφαρμογή του τσιπαρίσματος.Το ποιο από τα δύο σχέδια θα εφαρμοστεί σε τελική μορφή θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις.Πάντως και τα δύο σχέδια είναι ταυτόχρονα σε εφαρμογή και τα τσιράκια της ΝΤΠ παραμένουν πιστά στα αφεντικά τους τους Σιωνιστές.
 ΕΚΚΛΙΣΗ σε όσους αποφάσισαν να μεταναστεύσουν ή σε όσους μετανάστευσαν:Μην το κουνάτε ρούπι από την πατρίδα σας την Ελλάδα,όπου και να πάτε θα σας βάλουν να προσκυνήσετε το ''Θηρίο''!Μείνετε στην χώρα σας και παλέψτε για το αύριο των παιδιών σας.   Αμφικτύων

1 σχόλιο:

 1. Τι θα συμβεί με τον NESARA;

  Όταν παραλάβετε τα ατομικά πακέτα σας από τις παραδόσεις με τη φροντίδα της Λαίδης Νάντα από την τράπεζα του Αγίου Γερμανού, θα υπάρξουν εξαιρετικά εξατομικευμένες οδηγίες προς τον καθένα.

  Κατ' αρχάς, εάν έχετε τώρα κάποιον πλούτο, οι λογαριασμοί σας θα ισοσταθμιστούν στο μηδέν. Αν προσφέρετε όλα τα χρήματά σας τώρα, μπορεί αυτό να εξαλείψει πολύ κάρμα. Κάθε εταιρεία που έχει συσταθεί για να παραγάγει δωρεάν ενέργεια για τον κόσμο είναι ένας πολύ καλός αποδέκτης δωρεάς. Ομοίως εκείνοι που σιτίζουν και στεγάζουν και εκπαιδεύουν τους άπορους, είναι επίσης μια καλή επιλογή. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα που εγώ, η Μητέρα Σεχμέτ, συνάντησα προσωπικά. Τον Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. Του έχουν δοθεί πολλά δώρα, ένας σιδηρόδρομος, μια αεροπορική εταιρεία, μια τηλεφωνική εταιρεία, εξερεύνηση του διαστήματος και των βυθών της θάλασσας. Επενδύει σε εταιρείες πράσινης τεχνολογίας με σκοπό το κέρδος.

  Κάθε τι που κάνει είναι για το κέρδος. Ακριβώς όπως η Άγγελα Μέρκελ, κλήθηκε να αλλάξει τον κόσμο. Κλήθηκε να δώσει τα χρήματά του σε ένα πρόγραμμα, που θα μπορούσε να εκθέσει το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά. Υπάρχουν χιλιάδες εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι, που έχουν κληθεί να παραχωρήσουν όλα τα χρήματά τους, οι οποίοι επίσης έχουν αρνηθεί. Όταν ανακοινωθεί ο NESARA δεν θα έχουν πλέον χρήματα. Θα μετακινηθούν από τους λογαριασμούς τους στην τράπεζα του Αγίου Γερμανού και θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Κάποιος άλλος θα αναλάβει τις ανησυχίες τους. Όλοι έχουν δεχθεί την επίσκεψη του Αγίου Γερμανού και έχουν ερωτηθεί επανειλημμένα.

  Εάν διαβάζετε αυτό σήμερα και έχετε χρήματα καλείστε να μοιραστείτε τα χρήματά σας με αυτούς που έχουν ανάγκη, πριν από τις 21 Δεκεμβρίου 2012. Αυτό είναι απολύτως εθελοντικό.

  Όταν ανακοινωθεί ο NESARA, οι αποζημιώσεις που θα δοθούν θα είναι το ίδιο ποσό σε κάθε γυναίκα, παιδί και άνδρα πάνω στη Γη: Δέκα εκατομμύρια δολάρια. Ακούγεται να είναι πολύ; Πέρα από αυτό, θα δοθούν τότε πολύ περισσότερα μόνο σε ορισμένα άτομα και αυτά τα χρήματα θα έρθουν μαζί με οδηγίες. Προκειμένου να λάβετε κάθε πακέτο, η παράδοση θα γίνει από χέρι σε χέρι, για την οποία θα πρέπει να υπογράψετε. Η υπογραφή σας θα περιλαμβάνει και μια Δήλωση Μη Αποκάλυψης, με την οποία θα συμφωνείτε να μην μοιραστείτε τις πληροφορίες από τις οδηγίες σας με άλλους.

  Ούτε θα μοιραστείτε το ποσό που θα έχετε λάβει. Οι οδηγίες θα είναι προαιρετικές, αλλά θα ήταν προς το συμφέρον σας να τις ακολουθήσετε. Αυτά τα μεγαλύτερα ποσά των πρόσθετων κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς και για τη χρηματοδότηση έργων προς όφελος όλων στη Γη. Αυτά τα έργα θα πρέπει να διεκπεραιωθούν από άτομα μέσα σε ομάδες, που θα εργάζονται από κοινού. Όλα θα είναι καλύτερα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και οι αναθέσεις έχουν επιλεγεί με κριτήριο τη μεγαλύτερη δική σας χαρά. Όλα θα είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
  http://light-of-andromeda.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8025.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή