Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Απειλές κατά της Ελλάδας εξαπολύει o αρχηγός του αλβανικού εθνικιστικού κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία Κρέσνικ Σπαχίου


Απειλές κατά της Ελλάδας εξαπολύει σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftonomoi.gr ο αρχηγός του αλβανικού εθνικιστικού κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία Κρέσνικ Σπαχίου ο οποίος προειδοποιεί την ελληνική κυβέρνηση να μην προβεί σε έρευνες στην θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας διότι διαφορετικά το ερευνητικό πλοίο που η Ελλάδα έχει μισθώσει θα αντιμετωπίσει τους άνδρες της παρακρατικής ομάδας που έχει δημιουργήσει. Όπως αναφέρει ο Σπαχίου «Θα σταματήσουμε τις έρευνες της Ελλάδας για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην αλβανική θάλασσα».

Για το σκοπό αυτό το ακραίο εθνικιστικό κόμμα οπαδοί του οποίου πετροβόλησαν τον Έλληνα πρέσβη στην Κλεισούρα στις 28 Οκτωβρίου έχει συγκεντρώσει δεκάδες μέλη του στους Αγίους Σαράντα για να επιβλέψουν της κίνησεις του πλοίου που θα διεξάγει έρευνες στο Ιόνιο για πετρέλαια και φυσικό αέριο.
Μάλιστα οι ερυθρόμαυροι εθνικιστές δηλώνουν έτοιμοι να επέμβουν αν χρειαστεί…

Αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα μέλη τoυ κόμματος υπό την καθοδήγηση του Κρέσνικ Σπαχίου, έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα με την Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούν κατά των ερευνών που πρόκειται να γίνουν σε αλβανικά ύδατα (!).
Τονίζουν δε πως θα παραμείνουν εκεί για να προστατεύσουν τα σύνορα τους και δηλώνουν πως θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας τους.
Οι "εθελοντές" της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας βρίσκονται στα Εξαμίλια αυτή την στιγμή και παρακολουθούν με κιάλια τις έρευνες για πετρέλαια και φυσικό αέριο στα νερά της Κέρκυρας!

  πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου